Värdskap : inom turism och resande (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
118
Utgivningsdatum
2010-11-29
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 160 x 10 mm
Vikt
180 g
SAB
Qbla
ISBN
9789144066301
Värdskap : inom turism och resande (häftad)

Värdskap : inom turism och resande

Häftad Svenska, 2010-11-29
283
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hur kan värdskap definieras? Hur är detta begrepp relaterat till turism och service? För att kunna förstå vad värdskap innebär måste kunskap från såväl olika ämnesdiscipliner som turismnäringen användas. Författaren betraktar värdskapet som ett personligt förhållningssätt men betonar samtidigt begreppets komplexitet och relationen till turismbegreppet och den traditionella serviceuppfattningen.

Boken består av fyra delar och tar upp värdskapets aktörer och mötesplatser men också olika dimensioner av värdskap som transport, boende, måltid, evenemang och redskap. Dessa resonemang illustreras av ett antal fallstudier skrivna av personer som är väl meriterade inom sina respektive områden. Boken är lämplig för kurser i samhällsvetenskapliga ämnen vid universitet och högskola samt för personer som kommer i kontakt med värdskap i sitt arbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Värdskap : inom turism och resande
  2. +
  3. Turisten i upplevelseindustrin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Turisten i upplevelseindustrin av Monica Hanefors, Lena Mossberg (häftad).

Köp båda 2 för 568 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Monica Hanefors

  • Turisten i upplevelseindustrin

    Monica Hanefors, Lena Mossberg

    Syftet med boken är att belysa den mångfacetterade och komplexa sammansmältningen mellan turism och upplevelseindustri. Turismen spelar en stor roll i upplevelseindustrin och vice versa. Genom bokens många exempel ger författarna på ett fruktbart ...

Bloggat om Värdskap : inom turism och resande