Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
523
Utgivningsdatum
2010-08-16
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
230 x 165 x 35 mm
Vikt
880 g
SAB
Td
ISBN
9789144067650
Analys i en variabel (inbunden)

Analys i en variabel

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-08-16
580
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Analys i en variabel Kan levereras innan julafton
Denna bok behandlar grunderna i differential- och integralkalkyl för funktioner av en variabel. Den innehåller också en introduktion till de komplexa talen. Framställningen är rik på exempel som visar hur man använder de teoretiska resultaten vid konkret problemlösning. Många tillämpningar inom teknik och naturvetenskap diskuteras.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Analys i en variabel
 2. +
 3. Linjär algebra

De som köpt den här boken har ofta också köpt Linjär algebra av Jonas Månsson, Patrik Nordbeck (kartonnage).

Köp båda 2 för 1022 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Analys i en variabel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hemsk
  Johan, 1 juli 2012

  Håller fullkomligt med Daniel. Säkert jättebra om man redan kan innehållet, men opedagogisk och billig annars. Verkar också som att i varje fall en matematisk institution har insett de allehanda problemen med denna bok, då de har övergått till att använda en annan (Endimensionell analys av Månsson/Nordbeck, suverän).

 2. Bra för vissa, värdelös för andra
  MB, 16 juni 2012

  Jag håller inte med föregående talare "Linus". Boken är utmärkt för den matematiskt intellektuella. Stringent, koncis och formellt logisk. Dock, icke fullständiga bevis i alla fall (många utelämnas till fördel för läsarens egna fantasi att bevisa dessa satser, vilket är anledningen till varför denna bok inte uppskattas i många universitetskretsar). Men boken är bra för den som vill ta ut något nytt från matematiken, den person som vill lära sig och förstå satser och inte enbart ha vetskap om ... Läs hela recensionen

 3. Mycket bra och pedagogisk matte!
  Linus, 18 maj 2011

  Det här är överlägset den bästa matteboken jag någonsin har använt. Den har en logisk följd och bygger upp teorier och koncept i bra ordning. Dock har den ett högt tempo och kan därför uppfattas som dålig av folk som inte har någon läggning för matte.

 4. Dåliga förklaringar och ofullständiga beskrivninga
  Daniel, 31 januari 2011

  Detta är tyvärr en helt värdelös lärobok som förutsätter att man redan kan allt det man läser. Det är snarare en slarvig sammanfattning av sakerna med dåligt valda exempel och ofullständiga förklaringar/beskrivningar av metoder och regler.
  Det känns mer som ett slarvigt snabbarbete som inte är särskilt genomtänkt - upplägget är opedagogiskt och när man använder den som kursbok får man ägna största delen av tiden åt att själv sitta och rekonstruera hur sakerna ska funka.

  Dåligt betyg tyvärr.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna