Presentationsteknik och retorik : för ingenjörer och tekniker (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2011-11-11
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 12 mm
Vikt
290 g
SAB
F.063
ISBN
9789144068138
Presentationsteknik och retorik : för ingenjörer och tekniker (häftad)

Presentationsteknik och retorik : för ingenjörer och tekniker

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2011-11-11
428
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Presentationsteknik och retorik : för ingenjörer och tekniker Kan levereras innan julafton
I den här boken får du lära dig att hålla en intresseväckande och övertygande faktapresentation med ett tekniskt innehåll. Du får många praktiska tips om såväl förberedelsen som genomförandet. Du lär dig bland annat bemästra din rampfeber och hantera besvärliga frågor från åhörarna. Boken fokuserar på löpsedelstekniken som dispositionsmodell, men behandlar också delar av den klassiska retoriken. Du får bland annat tips på hur du kan kombinera löpsedelsteknik med en del retoriska knep för att effektivt övertyga dina lyssnare. Boken innehåller även ett par kapitel om resultatinriktade förhandlingar och effektivare möten. Boken vänder sig främst till dig som går en teknisk utbildning eller redan är yrkesverksam ingenjör eller tekniker. Den utgår från de behov som du möter i din yrkesroll. Du hittar exempel och formuleringar som du känner igen från din vardag. Lär dig hantverket och metoderna som hjälper dig att fånga lyssnarens intresse och uppmärksamhet, vare sig det handlar om att presentera ett förslag i projektgruppen eller hålla en viktig redovisning inför en större publik. Den här boken innehåller allt du behöver veta, utöver dina egna tekniska fackkunskaper.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Presentationsteknik och retorik : för ingenjörer och tekniker
 2. +
 3. Så skriver du bättre tekniska rapporter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så skriver du bättre tekniska rapporter av Erik Walla (häftad).

Köp båda 2 för 747 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Presentationsteknik och retorik : för ingenjörer och tekniker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst
  Jelena, 27 januari 2021

  En lättläst bok, mycket intressant ämne. Författaren har väldigt många bra tips. Väldigt bra beskrivningar och påvisar många bra exempel.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erik Walla

 • Så skriver du bättre tekniska rapporter

  Erik Walla

  Boken ger många tips och idéer om hur du kan förbättra tekniska rapporter och andra texter som du skriver i ditt arbete. Sådant som gör skrivarbetet enklare och roligare, samtidigt som ditt budskap får större genomslagskraft. Boken handlar framför...