Att stödja och stärka : vårdande vid barnafödande (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2010-05-20
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Johansson, Marianne (förf.) / Nilsson, Christina (förf.) / Olsson, Pia (förf.) / Palmér, Lina (förf.) / Premberg, Åsa (förf.) / Wigert, Helena (förf.) / Berg, Marie (red.) / Lundgren, Ingela (red.)
Dimensioner
221 x 155 x 13 mm
Vikt
361 g
SAB
Vgab
ISBN
9789144068206
Att stödja och stärka : vårdande vid barnafödande (häftad)

Att stödja och stärka : vårdande vid barnafödande

(3 röster)
Häftad Svenska, 2010-05-20
392
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vårdandet har alltid funnits med som ett naturligt inslag kring den barnafödande kvinnan men dess innehåll och innebörder är ofta dolda, svåra att fånga och förstå. Denna andra upplaga har genomgått en omfattande uppdatering samt utökats med tre kapitel. I boken berör elva författare olika aspekter av barnafödande med utgångspunkt i egen verksamhet och forskning. Syftet är att öka förståelsen för vårdandets innebörder, aktiviteter och förhållningssätt vid graviditet, förlossning, neonatalperiod, amning samt ofrivillig barnlöshet. Eftersom boken täcker in ett kunskapsområde som inte tas upp i andra läroböcker är den unik i sitt slag. Den är användbar vid universitets- och högskoleutbildning på avancerad nivå samt vid fortbildning av yrkesverksamma inom hälso- och sjukvården, framförallt för barnmorskor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att stödja och stärka : vårdande vid barnafödande
  2. +
  3. Etik för barnmorskor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Etik för barnmorskor av Marie Oscarsson, Susanne Georgsson, Nina Asplin, Mia Barimani, Caroline Bäckström (häftad).

Köp båda 2 för 888 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna