Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
392
Utgivningsdatum
2011-02-22
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
232 x 226 x 20 mm
Vikt
1160 g
SAB
Eabt.021
ISBN
9789144068466
Tal och tanke (häftad)

Tal och tanke

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2011-02-22
491
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Vad ska elever lära sig i matematik? Hur kan lärare stötta och öka elevernas matematiska förståelse och kompetens? Hur kan matematikundervisningen bidra till att skapa goda läroprocesser? I Tal och tanke skriver författarna om matematiken, eleverna och undervisningen. De beskriver hur lärare i matematik i de tidiga skolåren kan inspirera, motivera, utmana och stötta eleverna. Framställningen är först och främst praktiskt baserad men forskning och teorier om matematik, barns matematiklärande och matematikundervisning ligger till grund för bokens innehåll. Beskrivningar, analyser och diskussioner baseras på praxis i klassrummet, konkreta elevexempel och praktiska undervisningssituationer. Författarna ger också förslag på undervisningsaktiviteter och frågor att diskutera med eleverna. Med grundlig teoretisk förankring och praktiska exempel är boken ett bra stöd för lärarstudenter och verksamma lärare som vill bidra till utvecklingen av elevers matematikkunskaper och ge barn ett positivt möte med matematikämnet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tal och tanke
  2. +
  3. Pixel 6B Parallellbok, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pixel 6B Parallellbok, andra upplagan av Mona Røsseland, Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg (häftad).

Köp båda 2 för 648 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tal och tanke. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Matematikbok
    Sofi Carlsson, 20 februari 2016

    Bra bok för blivande lärare om begrepp, svårigheter i matte för barn och innehåller förslag på lektioner och övningar att göra med sina elever

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna