Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2011-01-21
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Wetso, Gun-Marie (förf.) / Alm, Barbro (förf.) / Hjörne, Eva (förf.) / Asp-Onsjö, Lisa (förf.) / Eriksson Gustavsson, Anna-Lena (red.) / Göransson, Kerstin (red.) / Nilholm, Claes (red.)
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
256 g
SAB
Eu,371.9
ISBN
9789144068909

Specialpedagogisk verksamhet i grundskolan

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2011-01-21
271
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken handlar om vardagligt arbete med elever i behov av särskilt stöd. Den ger inblickar i vad som händer inom skolans väggar när lärare utför två av sina viktigaste uppdrag, att förebygga och underlätta för elever som hamnat i svårigheter i skolarbetet. Boken erbjuder också läsaren goda möjligheter att reflektera över den egna synen på specialpedagogiskt arbete i skolan. I bokens kapitel illustreras flera skilda sätt att arbeta med elevgrupper, vilket innebär att läsaren möter en rad olika skolmiljöer och lärare. Områden som behandlas är bl.a.: förebyggande arbete och kollegahandledninglärande i matematikinkluderad undervisning i liten klasssärskild undervisningsgruppföräldrainflytande och dokumentation. Boken vänder sig i första hand till studenter på lärarutbildning men riktar sig också till verksamma lärare i grundskolan och andra med intresse av området. För den lärarstudent som ännu inte kommit i kontakt med elever i behov av särskilt stöd ger boken en rad levande exempel på hur sådana möten kan se ut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Specialpedagogisk verksamhet i grundskolan
  2. +
  3. Med livet i behåll : om åldrandets frihet och förluster

De som köpt den här boken har ofta också köpt Med livet i behåll : om åldrandets frihet och f... av Anna Kåver (inbunden).

Köp båda 2 för 510 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Specialpedagogisk verksamhet i grundskolan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. I boken "Specialpedagogisk verksamhet i grundskolan"...
    Nalle, 11 april 2013

    I boken "Specialpedagogisk verksamhet i grundskolan" kan man få många nya tankar och funderingar hur vi gör/ är när vi är tillsammans med barn. En bok som man gärna kan använda som ett uppslagsverk efter studietiden.

Visa alla 1 recensioner