Blodets sjukdomar : lärobok i hematologi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
478
Utgivningsdatum
2012-08-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Medarbetare
Gardulf, Ann (förf.) / Gårdlund, Bengt (förf.) / Hallböök, Helene (förf.) / Hallböök, Helene (förf.) / Harper, Pauline (förf.) / Harper, Pauline (förf.) / Hellström-Lindberg, Eva (förf.) / Henter, Jan-Inge (förf.) / Henter, Jan-Inge (förf.) / Hildén, Jan-Olof (förf.) / Hjorth, Lars (förf.) / Jerkema
Dimensioner
250 x 180 x 30 mm
Vikt
1340 g
SAB
Ved,611.4
ISBN
9789144069241
Blodets sjukdomar : lärobok i hematologi (inbunden)

Blodets sjukdomar : lärobok i hematologi

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-08-24
691
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Blodets sjukdomar är en helt ny lärobok under redaktion av Gösta Gahrton och Gunnar Juliusson, där ett stort antal experter beskriver det aktuella kunskapsläget i hematologi, ett område som utvecklats mycket dramatiskt under de senaste 10-15 åren. Boken innehåller en beskrivning av de allra senaste landvinningarna inom diagnostik, prognostik och nya behandlingsmetoder. Molekylär diagnostik har nu blivit vardag. Många nya läkemedel har utvecklats under de senaste åren, nya cellterapier har tillkommit och genterapi har blivit en möjlighet. Blodets sjukdomar fångar denna omfattande utveckling, samtidigt som det är en gedigen lärobok i hematologi.
Blodets sjukdomar är en lärobok för utbildning av läkare, biomedicinska analytiker och sjuksköterskor, såväl som läkare under specialistutbildning i hematologi, internmedicin, onkologi, allmänmedicin, klinisk kemi, patologi och cytologi. Färdiga specialister kan även ha nytta av boken för att uppdatera sina kunskaper. Andra målgrupper är sjuksköterskor och övrig personal vid hematologiska kliniker och laboratorier.
Till boken hör en webbplats med bland annat ett stort antal kontrollfrågor som underlättar inläsningen. För att få tillgång till webbplatsen krävs en aktiveringskod. I varje bok finns en unik kod som efter aktivering är förbrukad. För att säkerställa att du som köpare får denna kod, är boken inplastad.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Blodets sjukdomar : lärobok i hematologi
 2. +
 3. Laurells Klinisk kemi i praktisk medicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Laurells Klinisk kemi i praktisk medicin av Elvar Theodorsson, Maria Berggren Söderlund, Charlotte Becker, Anders Grubb, Lars-Olof Hansson (inbunden).

Köp båda 2 för 1670 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blodets sjukdomar : lärobok i hematologi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok
  Magdalena Wiklund, 18 april 2015

  Bra bok att ha som grund, under utbildning och som uppslagsbok vid eventuella frågor. Den är bra skriven, men det hade inte gjort något om det funnit fler bilder. Boken tar heller inte upp så mycket om de grundläggande faktabitarna kring blodet, dessa förutsätts man kunna innan precis som titeln säger handlar detta om blodets sjukdomar. Jag rekommenderar verkligen boken!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • I Nobelprisets skugga : Upptäckare och bortglömda

  Gösta Gahrton

  Upptäckare och bortglömda I Nobelprisets skugga presenterar ett antal av de forskare som tillsammans format den moderna utvecklingen inom medicinområdet. Gösta Gahrton berättar i denna yrkesmemoar hur han själv under många år varit en aktiv del av...