Att övervinna hetsätning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
251
Utgivningsdatum
2011-01-14
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 155 x 15 mm
Vikt
373 g
SAB
Vlaaf
ISBN
9789144071794
Att övervinna hetsätning (häftad)

Att övervinna hetsätning

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2011-01-14

Slutsåld

Hetsätningsproblem? Det kan drabba alla människor men det förekommer i högre grad hos unga kvinnor.

Är hetsätning ett beroende? Hur får man tillbaka kontrollen över sitt ätande? I boken ges svar på dessa och många andra frågor.

Del I presenterar en mängd fakta om hetsätningsproblem.

Del II innehåller en konkret självhjälpsmanual med noggranna instruktioner hur man går tillväga. Självhjälp som utgår från samma principer som tillämpas inom kognitiv beteendeterapi för ätstörningar, ger mycket bra resultat. Bokens viktiga budskap är: Du kan återta kontrollen över ditt ätande!

Boken är viktig också för professionella som arbetar med ätstörningar eller kommer i kontakt med dessa. Som professionell kan du direkt hjälpa din klient att följa programmet. Självhjälpsprogrammet kan också användas som ett tillägg till konventionell kognitiv beteendeterapi.

Att övervinna hetsätning ges numera ut av Studentlitteratur AB. Denna andra upplaga innehåller dock inga förändringar av innehållet jämfört med den första upplagan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att övervinna hetsätning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Den var bra, kändes dock att det stod samma saker...
    Gabriella M., 20 augusti 2013

    Den var bra, kändes dock att det stod samma saker flera ggr. vilket gjorde den lite seg att ta sig igenom. Den var lättförstårlig och låttläst, en informativ bok.

Visa alla 1 recensioner