Att äga, styra och utvärdera stora projekt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2011-02-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
223 x 155 x 12 mm
Vikt
320 g
SAB
Qbaaj
ISBN
9789144071992
Att äga, styra och utvärdera stora projekt (häftad)

Att äga, styra och utvärdera stora projekt

Häftad Svenska, 2011-02-24
348
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Stora belopp satsas varje år på program och projekt för att utveckla individer, verksamheter och regioner. Men forskning visar att resultaten allt för sällan blir bestående. De leder inte till hållbar utveckling i form av innovationer, tillväxt och nya jobb.

Denna bok innehåller en unik och kritisk granskning av femtio år av projektverksamhet. Slutsatserna är tydliga: För att säkra långsiktighet och hållbarhet i stora projekt krävs ett aktivt ägarskap och en professionell projektledarroll. Men det räcker inte, samverkan och gemensam kunskapsbildning med aktörer utanför projekten är också nödvändig. Det handlar om att bygga strukturer för lärande och återkoppling på alla nivåer. Lärande utvärdering genom följeforskning får projektdeltagarna att undan för undan reflektera utifrån gjorda erfarenheter vilket leder projektet närmare programmens övergripande mål.

Boken vänder sig till alla som aktivt arbetar med stora projekt samt till högskolestuderande, forskare, utvärderare och handläggare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att äga, styra och utvärdera stora projekt
  2. +
  3. Pedagogik i hälsofrämjande arbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pedagogik i hälsofrämjande arbete av Eva Svederberg, Lennart Svensson, Tina Kindeberg (häftad).

Köp båda 2 för 702 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Att äga, styra och utvärdera stora projekt