Teknikinformatörens handbok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
145
Utgivningsdatum
2012-04-20
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
220 x 155 x 9 mm
Vikt
220 g
SAB
Aef,808.0666
ISBN
9789144072265
Teknikinformatörens handbok (häftad)

Teknikinformatörens handbok

(2 röster)
Häftad Svenska, 2012-04-20
352
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Det här är en handbok för teknikinformatörer. Den förklarar och ger exempel på hur man skapar teknikinformation med god kvalitet som är lätt att använda, förstå och hitta.
Boken ger både en bred översikt över teknikinformationsområdet och detaljerade kunskaper om planering och skapande av teknikinformation fram till publicerad produkt. Vidare fokuserar den på den sorts teknikinformation som används för att lösa en uppgift, det vill säga användarmanualer, servicemanualer, installationsguider, informationscenter och nätbaserad hjälp. Den ger exempel på hur informationen presenteras i olika medier: på nätet, i tryck eller digitalt.
Boken är tänkt att användas som en handbok för såväl nya som erfarna teknikinformatörer men fungerar även i utbildningsprogram, i kurser och för internutbildning inom företag.

Rikard Asks bok ger både en bred översikt över teknikinformationsområdet och detaljerade kunskaper om planering och skapande av teknikinformation fram till publicerad produkt. Det har tidigare saknats läromedel för teknikinformationsområdet så boken uppfyller på ett bra sätt ett efterfrågat behov.
Viveca Asproth
Professor i informatik vid Mittuniversitetet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Teknikinformatörens handbok
  2. +
  3. Arkitektens handbok 2021

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arkitektens handbok 2021 av Anders Bodin, Jacob Hidemark, Martin Stintzing, Sven Nyström (häftad).

Köp båda 2 för 964 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rikard Ask