Ord som gror : alfabetet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
60
Utgivningsdatum
2011-05-31
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
260 x 210 x 5 mm
Vikt
183 g
SAB
Fc
ISBN
9789144072531
Ord som gror : alfabetet (häftad)

Ord som gror : alfabetet

Häftad Svenska, 2011-05-31
93
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ord som gror - Alfabetet är en arbetsbok med alfabetet som bas. Den är i första hand avsedd för elever i årskurs 1 som måste få fler utmaningar i samband med bokstavsinlärningen.

Ord som gror - Alfabetet kan också användas av elever som generellt behöver arbeta mera med bokstavsljud och ordförståelse, kanske som en repetition på hösten i årskurs 2.

Ord som gror innehåller roliga och omväxlande läs- och skrivuppgifter kring den aktuella bokstaven. Uppgifterna utökar elevernas ordförråd och tränar både läsning och läsförståelse. Boken ger också eleven en grundläggande studieteknik.

Bokens upplägg

Varje bokstav har ett eget uppslag, med läsförståelseuppgifter och lustfyllda illustrationer. Arbetsuppgifterna är av varierande slag. Det kan gälla till exempel att dra streck mellan ord och rätt bild, att ringa in ord och att läsa och rita. Eleverna löser uppgifterna direkt i arbetsboken. Instruktionerna är enkla, korta och tydliga så att eleverna lätt kan arbeta på egen hand.

Sist på varje uppslag finns ett antal kreativa skriv- och/eller bilduppgifter att välja bland. Dessa uppgifter gör eleverna i en vanlig skrivbok, eller på "kladdpapper" för att sedan skriva rent i till exempel Skrivarboken A-Ö.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ord som gror : alfabetet
  2. +
  3. Läsförståelse D

De som köpt den här boken har ofta också köpt Läsförståelse D av Görel Hydén, Magdalena Schubert, Cecilia Svidén (häftad).

Köp båda 2 för 209 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Görel Hydén