Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2011-06-13
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
296 x 210 x 10 mm
Vikt
260 g
SAB
Fc
ISBN
9789144072548
Silorema Arbetsbok (häftad)

Silorema Arbetsbok

Häftad Svenska, 2011-06-13
87
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Silorema har blivit ett mycket populärt läromedel för en framgångsrik läs- och skrivinlärning. Silorema bygger på grundtanken att bra läs- och skrivinlärning ska omfatta en grundlig inlärning av bokstäver och sammanljudningsteknik.

En inbjudande Big Book, ABC-boken, och en tydlig och luftig arbetsbok, Silorema, utgör basen i detta fräscha och färgglada läromedel.


  • ABC-boken i Big Book-format ger alla elever en gemensam läsupplevelse och en bra utgångspunkt för olika språkutvecklande aktiviteter.


  • Arbetsboken Silorema tillåter alla elever att i lugn och ro lära känna bokstavstecken och bokstavsljud.De åtta första bokstäverna är just s i l o r e m a - därav bokens titel.

Silorema har också en lärarhandledning som ger struktur och tips när det gäller undervisning och lektionsplanering.

Silorema Arbetsbok

Silorema är elevernas egen arbetsbok. De tretton första ljuden som lärs in, s i l o r e m a n u å f ö, är sådana som kan hållas ut - alltså "hålljud" som är lätta att binda. Detta underlättar sammanljudningen och vi undviker att eleverna får in en vana att läsa med uppehåll mellan de olika ljuden. Boken har en långsam progression med repetitionssidor efter fyra, åtta, tolv och arton bokstäver.

Varje bokstav har ett eget uppslag (utom q, w och z), och samtliga sidor har färgrika och tydliga bilder som stöd i arbetet med ljudanalys och läsning av ord och enkla meningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Silorema Arbetsbok
  2. +
  3. Silorema Lärarhandledning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Silorema Lärarhandledning av Görel Hydén, Britta Redin (häftad).

Köp båda 2 för 354 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Silorema Arbetsbok