Ibland rostar gammal kärlek - lärarhandledning
Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2012-08-16
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
ISBN
9789144073347
Ibland rostar gammal kärlek - lärarhandledning

Ibland rostar gammal kärlek - lärarhandledning

Övrigt Svenska, 2012-08-16
1105
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ibland rostar gammal kärlek är ett komplett läromedel där varje kapitel inleds med en fristående fortsättning på historien om Johanna och Patrik från boken Gammal kärlek rostar aldrig.

LÄRARPAKET

Lärarpaketet till Ibland rostar gammal kärlek består av digitala resurser och ett tryckt lärarmaterial. De digitala resurserna nås via aktiveringskoder som finns i den tryckta lärarhandledningen. Tre koder ingår i varje lärarhandledning, så att tre lärare kan ha tillgång till allt innehåll i digitalt format samt elevernas digitala läromedel.

Den tryckta lärarhandledningen innehåller övningar kapitel för kapitel. Lärarpärmen består till största delen av kopieringsunderlag vars innehåll delvis sammanfaller med övningarna som finns i elevernas digitala läromedel. Här finns förslag till muntliga uppgifter, övningar i ordkunskap, ordbildning, grammatik, lucktext samt manus till lärobokens hörförståelseövningar. Kapiteltesten med facit finns endast i lärarpärmen.

DIGITALA RESURSER


  • Interaktiv version av lärarmaterialet, i vilken det går att söka, stryka under, anteckna och länka


  • Elevbokens digitala läromedel

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ibland rostar gammal kärlek - lärarhandledning
  2. +
  3. Ibland rostar gammal kärlek : för senare delen av sfi och fortsättningskurser inom sva och svenska som främmande språk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ibland rostar gammal kärlek : för senare delen ... av Ylva Olausson (häftad).

Köp båda 2 för 1454 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Ibland rostar gammal kärlek - lärarhandle...