Digitalt entreprenörskap (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
147
Utgivningsdatum
2012-07-31
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
220 x 155 x 5 mm
Vikt
230 g
SAB
Qblb
ISBN
9789144075273
Digitalt entreprenörskap (häftad)

Digitalt entreprenörskap

(3 röster)
Häftad, Svenska, 2012-07-31
270
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast tisdag 19 december kl. 22:00 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Hur kan man bygga starka varumärken, etablera hållbara kundrelationer och bedriva kostnadseffektiv marknadsföring genom sociala medier? Vilka strategier för digitalt entreprenörskap kan vägleda ett sådant arbete? Det här är några av de frågor som finner svar genom de personliga entreprenörsporträtt som tecknas i Digitalt entreprenörskap.

I boken skildras åtta entreprenörers utveckling från begränsade kunskaper och erfarenheter av företagande och informationsteknik, till att i dag driva företag genom sociala medier. Bokens entreprenörer är på många vis oväntade. Dels handlar det om kvinnor som tar plats inom två traditionellt mansdominerade områden: teknik och entreprenörskap. Dels handlar det om entreprenörer som inte drömde om ett liv som företagare utan som med tiden har professionaliserat en fritidssyssla. I boken granskas de strategier för digitalt entreprenörskap som har skapat förutsättningar för dessa små och oväntade entreprenörer att etablera sig på internet.

Boken är viktig för dig som är student eller elev och som befinner dig på olika nivåer i din utbildning, och vars studier exempelvis omfattar media och kommunikation, informatik, företagsekonomi och entreprenörskap. Även för företagare och entreprenörer som står redo att ta sitt företag ut på internet, är detta en självklar bok att inspireras och vägledas av.

"... inspirerar till nyföretagande och minskar tröskeln för nyfikna entreprenörer att våga prova starta eget; den kan användas som referenslitteratur för såväl grundskola, gymnasieskola som universitetsutbildning. Det är en bok väl värd att läsa, reflektera över och rekommendera till andra."

Agneta Marell, Professor i företagsekonomi

Vicerektor för samverkan och innovation vid Umeå universitet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digitalt entreprenörskap
  2. +
  3. Sociala medier och härskartekniker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sociala medier och härskartekniker av Annakarin Nyberg, Mikael Wiberg (häftad).

Köp båda 2 för 466

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Digitalt entreprenörskap