Anestesiologisk omvårdnad (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
602
Utgivningsdatum
2013-01-23
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Inger Bolinder-Palmér, Karin Grönwall, Kristina Olsson
Dimensioner
245 x 170 x 30 mm
Vikt
1040 g
SAB
Vfd
ISBN
9789144076591

Anestesiologisk omvårdnad

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-01-23
695
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den första utgåvan av boken var den första läroboken på svenska som behandlade den specifika omvårdnad som anestesisjuksköterskan utför. Boken har nu genomgått en omfattande revidering, men tonvikten ligger fortfarande på den praktiska tillämpningen.
Syftet med Anestesiologisk omvårdnad är att samla och förmedla kunskap som är grundläggande för en anestesisjuksköterska, samtidigt ger boken specialistområdet en gemensam referensram. För att säkerställa att boken täcker de anestesiologiska miljöernas mångfald är olika utbildningsinstitutioner och anestesiavdelningar represen terade, liksom verksamhet vid både större och mindre sjukhus.
Anestesiologisk omvårdnad beskriver anestesisjuksköterskans yrkes område och funktioner samt den pre-, intra- och postoperativa omvårdnaden av patienter i alla åldrar vid olika kirurgiska ingrepp.

Boken består av 43 kapitel fördelade på fem delar:
Anestesisjuksköterskans funktioner och ansvar
Grundläggande kompetens
Operationspatienten
Anestesiologisk omvårdnad av särskilda patientgrupper
Anestesiologisk omvårdnad vid olika operationer

Anestesiologisk omvårdnad är i första hand anpassad för studenter på avancerad nivå i specialistutbildning, men boken kan också användas av anestesisjuksköterskor som vill uppdatera sina kunskaper och av andra yrkesgrupper med intresse för området.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Anestesiologisk omvårdnad
  2. +
  3. Kokbok för sköldkörteln

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kokbok för sköldkörteln av Cecilia Nisbet Nilsson, Karl Hultén (inbunden).

Köp båda 2 för 950 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Anestesiologisk omvårdnad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Anestesisjuksköterskans Bibel! Innehåller allt!
    Joakim Stenudd, 13 oktober 2015

    En fantastisk bok som verkligen är specialframtagen för anestesisköterskors utbildning. Man kan verkligen använda Hela boken så man behöver inte kapitel här och där. Ska man bara köpa En bok under denna utbildning så är Hovind - Ane. omv. det självklara valet!

Visa alla 1 recensioner