Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
640
Utgivningsdatum
2016-08-12
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
285 x 210 x 26 mm
Vikt
1880 g
SAB
Vpg
ISBN
9789144076645
Omvårdnad & medicin (häftad)

Omvårdnad & medicin

(2 röster)
Häftad Svenska, 2016-08-12
812
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Böckerna Omvårdnad & medicin samt Omvårdnad & kirurgi är resultatet av ett gemensamt projekt som har lett fram till dessa två skräddarsydda publikationer för sjuksköterske utbildningen. Innehållet förser läsaren med heltäckande kunskaper inom två viktiga kärnämnen i utbildningen. Målsättningen är att, på ett pricksäkert sätt, möta dagens och morgondagens sjuksköterskestudenters kunskapsbehov - genom hela utbildningen och in i yrkeslivet.

Verket omfattar 54 kapitel som i mesta möjliga mån har skrivits av en sjuk sköterska och en läkare i författarpar för att återspegla den teamsamverkan som studenten så småningom ska bli en del av i sin kliniska vardag. En följd av denna teamsamverkan är också att de naturvetenskapliga och omvårdnads vetenskapliga kunskapsfälten vävs samman på ett ändamålsenligt sätt för läsaren. Syftet är att studenten ska förstå de bakomliggande sjukdomsprocesserna till patientens omvårdnadsbehov och därigenom kunna vidta relevanta omvårdnadsåtgärder.

Patientens symtom, tecken och möjliga behandlingsåtgärder beskrivs på ett pedagogiskt sätt i dessa rikt illustrerade böcker som även omfattar ett digitalt material för att ytterligare förstärka studentens lärande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Omvårdnad & medicin
  2. +
  3. Omvårdnad & kirurgi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omvårdnad & kirurgi av Christine Kumlien, Jenny Rystedt (häftad).

Köp båda 2 för 1492 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Omvårdnad & medicin