Deutsch - Na klar! 3 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Tyska 3 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
332
Utgivningsdatum
2013-08-15
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
250 x 200 x 15 mm
Vikt
873 g
ISBN
9789144076775
Deutsch - Na klar! 3 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Tyska 3 (häftad)

Deutsch - Na klar! 3 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Tyska 3

Häftad Svenska, 2013-08-15
458
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Elevpaket 

Senaste tekniken i ett paket: digitalt läromedel och tryckt bok.

Engagerande teman: allt från tyska handbollsproffs till miljöfrågor.

Vill du att dina elever ska lära sig den tyska som talas just nu?

Tror du att de är nyfikna på det moderna Tyskland?

Vill du att de ska kunna lämna boken hemma och enbart använda dator eller läsplatta?

Naturligtvis vill du det.

Deutsch Na klar! - det självklara valet.

GY 11 

Både arbetssätt och innehåll i Deutsch - Na klar! 3 överensstämmer med de nya kursplanerna.

elevBOK

Låt texterna tala. Boken består av sex kapitel. De välskrivna, innehållsrika texterna i Na klar! gör språkinlärningen lustfylld. Här möter eleverna ungdomar som talar modern tyska och funderar över för dem väsentliga ämnen och frågor. De inspireras till egna reflektioner om levnadssätt, till att själva delta i samtal och utvecklar förmågan att kommunicera. Vardagsuttryck, ett funktionellt ordförråd och språkliga strukturer tränas i texter av olika slag; berättelser, sakprosa, dialoger,nyhetstexter, annonser, e-brev, bloggar m.m. samt i hörövningar och i ett stort antal övningar både i boken och i det digitala läromedlet. Eleverna har goda möjligheter att utvecklas utifrån sin egen nivå.

Få grepp om grammatiken. Grammatiken behöver inte vara svår - om den förklaras på ett enkelt men grundligt sätt. Sammanhangen blir lättbegripliga när man tar ett helhetsgrepp om olika grammatiska moment och inte splittrar upp dem i för många smådelar. I Na klar! vill vi att eleverna ska känna att de även på egen hand ska kunna förstå och träna grammatiska strukturer med utgångspunkt i den egna lärsituationen.

Lär känna Tyskland och övriga tyskspråkiga länder. Realiainslagen i varje huvudkapitel lyfter fram det moderna Tyskland men ger även historiska tillbakablickar. Spännande och för eleverna okända sidor av Tyskland och den tyska kulturen återges och eleverna får insikt i att det är ett land som är värt att lära känna.

DIGITALt läromeDEL 

Boken finns även i digital version med textföljning, det vill säga allt material i boken är inläst - texter, glosor och övningar. Den tryckta bokens övningar återfinns här även i en interaktiv, självrättande version, jämte en stor mängd extra övningar av olika slag: läsförståelseövningar, ordkunskapsövningar, översättningsövningar, textbearbetningsövningar, uttalsträning, grammatikövningar, hörövningar m.m. Den stora mängden extraövningar i den digitala delen gör att eleverna själva kan välja på vilken nivå de vill arbeta.

I det digitala läromedlet finns också facit.

Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Deutsch - Na klar! 3 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Tyska 3
  2. +
  3. Deutsch - Na klar! 4 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt - Tyska 4

De som köpt den här boken har ofta också köpt Deutsch - Na klar! 4 Lärarpaket - Digitalt + Tr... av Helene Lundqvist, Anja Nilsson (Övrigt).

Köp båda 2 för 1654 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Deutsch - Na klar! 3 Elevpaket - Digitalt...