Arc-en-ciel 9 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Franska för åk 6-9 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2013-09-09
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
240 x 220 x 15 mm
Vikt
669 g
ISBN
9789144077109
Arc-en-ciel 9 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Franska för åk 6-9 (häftad)

Arc-en-ciel 9 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Franska för åk 6-9

(1 röst)
Häftad Svenska, 2013-09-09
290
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Elevpaket 

Arc-en-ciel 9, som består av en tryckt elevbok, ett övningshäfte och ett digitalt läromedel som innehåller bl.a. en unik uttalsmetod, många bild- och ljudövningar och en fördjupning i enkla romaner som väcker läslust. I boken får eleverna utforska Paris under olika tidsepoker. Genom en skattjakt får några ungdomar bl.a. träffa Coco Chanel under 20-talet och Raoul Nordling under Andra världskriget. 

LGR 11 

Serien Arc-en-ciel följer den nya läroplanen Lgr 11 väl, bl.a.genom att dialoger och händelser äger rum i vitt skilda sammanhang: allt från en recension av TV-serien Merlin till en insändare. Texterna skiftar mellan dialoger, faktarutor, reportage, ordspråk och artiklar.  Artister presenteras så att eleven själv kan hitta sånger. Den återkommande övningen Ā toi de trouver uppmanar eleverna att söka vidare på nätet eller i andra källor. Eleven skriver systematiskt "olika slags texter". Kapitelmålen är tydliga. 

LÄROBOK 


  • Uttal. Som namnet antyder har varje kapitel sin färg (t.ex. bleu), som i sin tur är kopplad till en stavelse (t.ex. eu) och ett uttal, vilka övas särskilt.


  • Texter. Nio kapiteltexter med mycket dialoger varvas med tre extensiva texter i olika genrer och en lättläst roman: Poursuite dans Paris. I varje kapitel finns korta realiatexter på svenska.


  • Övningar. De fyra färdigheterna övas. Den spännande Écris une histoire !-övningen går ut på att varje elev stegvis skriver en berättelse. Flertalet övningar har testats av flera elevgrupper. ÖVNINGSHÄFTE 

I övningshäftet, som ingår i paketet, övas kapitlets centrala delar. Här finns också utförligare grammatik med extraövningar som vässar elevernas kompetens. 

DIGITALt läromeDEL 


  • boken i digital form med uppläsning och textföljning


  • interaktiva övningar av grammatik, ordförråd och uttal


  • inspelningar gjorda av professionella skådespelare I våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arc-en-ciel 9 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Franska för åk 6-9
  2. +
  3. Arc-en-ciel 8 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arc-en-ciel 8 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt av Marie-Elen Osbeck, Cécile Tartar Jönsson (kartonnage).

Köp båda 2 för 1289 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Arc-en-ciel 9 Elevpaket - Digitalt + Tryc...