Kalkylering för produkter och investeringar : övningsbok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2012-01-13
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
296 x 210 x 15 mm
Vikt
650 g
SAB
Qbcc
ISBN
9789144077369
Kalkylering för produkter och investeringar : övningsbok (häftad)

Kalkylering för produkter och investeringar : övningsbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-01-13
330
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Denna övningsbok syftar i första hand till att komplettera läroboken med samma titel, men den kan även användas fristående. Bokens övningar ger både en lättförståelig introduktion av ämnesområdet, och möjligheter till fördjupning av olika delavsnitt. Övningarna är därför av varierande svårighetsgrad och omfattning.

I övningarna behandlas förutom traditionella produktkalkyler också ABC-kalkyler, kalkyler för prissättningsbeslut, resultatanalyser samt investerings- och projektbedömning. I denna upplaga har samtliga avsnitt omarbetats och kompletterats. Övningsboken vänder sig i första hand till studerande på kurser i kalkylering vid högskolor och universitet men kan med fördel även användas i företagsintern utbildning.

Samarbete med Visma Spcs
Vet du att Studentlitteratur samarbetar med Visma Spcs? Detta innebär att studenter som använder Kalkylering för produkter och investeringar får gratis tillgång till ett marknadsledande ekonomiprogram. På så sätt kan du på egen hand använda dina kunskaper i praktiken. Till denna bok rekommenderar vi dig att använda Visma Analys. Hämta programmet här. Programmet fungerar för Windows.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kalkylering för produkter och investeringar : övningsbok
 2. +
 3. Kalkylering för produkter och investeringar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kalkylering för produkter och investeringar av Mats Karén, Sten Ljunggren, Rune Lönnqvist (häftad).

Köp båda 2 för 726 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kalkylering för produkter och investeringar : övningsbok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Denna övningsbok förekommer på diverse...
  L.M., 19 november 2013

  Denna övningsbok förekommer på diverse distansutbildningar via nätet utan sammankomster (2012).
  Om man inte har någon som helst erfarenhet av kalkylering sedan innan, och om man studerar helt själv utan föreläsningar eller någon att fråga gällande funderingar som uppstår på grund av denna övningsbok, rekommenderar jag en annan.
  Tråkigt att bara svaret står i facit, men inte vad för åtgärder som vidtagits för att nå svaret. Dessutom är allt skrivet rakt upp och ner på orutat / olin... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna