Skriv vetenskapliga uppsatser, examensarbeten och avhandlingar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
355
Utgivningsdatum
2012-07-04
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Nyberg, Rainer (red.) / Tidström, Annika (red.)
Dimensioner
225 x 152 x 20 mm
Vikt
580 g
SAB
Aefe
ISBN
9789144077758
Skriv vetenskapliga uppsatser, examensarbeten och avhandlingar (häftad)

Skriv vetenskapliga uppsatser, examensarbeten och avhandlingar

Häftad,  Svenska, 2012-07-04
356
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken är till för dig som ska skriva eller håller på att skriva en vetenskaplig uppsats, ett examensarbete eller en avhandling inom beteendevetenskaper, ekonomiska och naturvetenskapliga ämnen eller samhälls- och vårdvetenskap. Boken lämpar sig också för handledare och för institutioner och fakulteter som stöd för handledningsprocesser. Boken är tänkt att öka din motivation och underlätta ditt skrivande, eftersom den behandlar alla steg i skrivprocessen. Här finns allt från allmänna perspektiv på vetenskapligt skrivande till detaljerade instruktioner. Exempelvis behandlar boken hur man kan hitta ett forskningsämne, skriva en litteraturöversikt och göra en källförteckning. Du får även veta hur man kan beskriva material och metoder samt redovisa resultat.

I denna nya upplaga är materialet i boken breddat och anpassat till flera vetenskapsområden. Alla delar i boken har uppdaterats för att bli mer tidsenliga. Dessutom innehåller boken mer information om olika referenshanteringsstilar samt informationssökning. Bokens större webbplats ForskningsINFO underlättar ditt forskningsarbete. Där hittar du alla webbadresser som anges i boken samt många fler, totalt över 200 länkar. Läs mer under fliken Extramaterial.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skriv vetenskapliga uppsatser, examensarbeten och avhandlingar
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 556 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Att gestalta vetenskaplig text

    Sven-Erik Hansén, Jessica Aspfors, Gunilla Eklund, Tom Wikman

    Den här boken är för dig som har för avsikt att skriva en vetenskaplig text. Den handlar om det vetenskapliga hantverket ochhur olika delar av en text kan gestaltas. Innehållet bygger på författarnas erfarenheter av att under många år leda grupper...