Magic! 7 - Lärarpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-05-18
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Watcyn-Jones, Peter (förf.)
Dimensioner
312 x 259 x 41 mm
Vikt
1026 g
SAB
Fe
ISBN
9789144078939
Magic! 7 - Lärarpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

Magic! 7 - Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad Svenska, 2012-05-18
996
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Lärarpaket
Magic! 7 Lärarpaket består av ett tryckt lärarmaterial med lösblad och register (220 sidor) samt tre aktiveringskoder till den digitala resursen. I den digitala resursen kan du läsa hela pärmen från skärmen samt ladda ner generöst extra material. Lärarpaketet är giltigt för tre användare, utan begränsning i tid
I pärmen presenteras Magic! 7 med dess olika komponenter. Detta görs utförligt under rubriken Introduktion och presentation. Här finns också en genomgång av bokens sex units.
I Pedagogiska tips och material finns Skolverkets kursplan för engelska och hjälp att tolka dess syfte, centrala innehåll och mål. Därefter följer en kort presentation av Europeisk språkportfolio samt en text om genrepedagogik. Dessutom finns Konsten att lära, extra elevmaterial för arbete med strategier samt formulär för Peer Response och självskattning.
I Kopieringsunderlag finns extra övningar avsedda att användas som stimulans eller fördjupning. Speciella Discussion Cards och stimulerande skriv- och dialogövningar för att öva kommunikation ingår också. Populära Word Championships är övningar som repeterar ord från de olika kapitlen. Dessa kan göras som roliga extra ordövningar, alternativt som ett enklare test efter avslutat kapitel.
Avsnittet Hörövningsmanus innehåller utskrifter av samtliga hörövningar.
Under rubriken Test finns två typer av prov som kan användas för formativ respektive summativ bedömning. Efter varje unit finns tester för de tre olika nivåerna. Här testas ordförråd och grammatik. Förslag finns också på en enklare skrivuppgift. Dessutom finns två General tests - prov som testar den allmänna språkförmågan och som är konstruerade med de nationella proven som förebild. De kan med fördel ges som oförberedda prov eller som träning inför det nationella provet.
I den digitala resursens nedladdningsbara filer finns Pedagogiska tips och material, Kopieringsunderlag, Hörövningsmanus, Tests och det inspelade ljudet till testens hörövningsdelar. Elevens digitala läromedel följer inte med lärarmaterialet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Magic! 7 - Lärarpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Magic! 4  Elevpaket (Bok + digital produkt)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Magic! 4 Elevpaket (Bok + digital produkt) av Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin, Peter Watcyn-Jones (Övrigt).

Köp båda 2 för 1324 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Magic! 7 - Lärarpaket - Digitalt + Tryckt