Logistik i försörjningskedjor (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
389
Utgivningsdatum
2012-05-18
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
224 x 155 x 20 mm
Vikt
555 g
SAB
Qbkc,658.781
ISBN
9789144079653
Logistik i försörjningskedjor (häftad)

Logistik i försörjningskedjor

(3 röster)
Häftad Svenska, 2012-05-18
464
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Under en följd av år har behovet av att åstadkomma effektivare materialflöden i försörjningskedjor (supply chains) ökat. Det finns många skäl till detta ökande behov. Den utveckling som pågår i företagets omvärld har medfört att samarbete och nära relationer mellan företag fått större betydelse. Det räcker inte längre att själv vara effektiv, man måste vara effektiv tillsammans med sina kunder och leverantörer. Utvecklingen av nya metoder och teknologier har också skapat nya förutsättningar och möjligheter att åstadkomma effektivare och mer konkurrenskraftiga logistiklösningar. Inte minst gäller detta utvecklingen inom informationsteknologin.

I den här boken behandlas teorier, metoder och praktiska tillämpningar för att åstadkomma effektiva logistiklösningar i försörjningskedjor från såväl strategiska som operativa utgångspunkter. Den riktar sig till studerande vid universitet och högskolor men också till yrkesverksamma inom industri och förvaltning som i sitt arbete direkt eller indirekt kommer i kontakt med frågeställningar som rör affärsprocesser, informationsflöden och materialflöden i och mellan företag.

I denna andra upplaga har, förutom en allmän uppdatering, ett flertal tillägg och vidareutvecklingar gjorts. Bland annat har avsnitt om SCOR-modellen, prestationsmätning och Lean- och agilestrategier för effektivisering lagts till. Avsnitten om materialflödes effektivitet och lagerläggningsstrategier har vidareutvecklats och nya diskussionsuppgifter har tagits fram.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Logistik i försörjningskedjor
  2. +
  3. Supply Chain Management - Produktion och logistik i försörjningskedjor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Supply Chain Management - Produktion och logist... av Jan Olhager (häftad).

Köp båda 2 för 944 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stig-Arne Mattsson