Bättre ekonomi : klokare beslutsfattande genom bättre analys av nyckeltal och ekonomiska rapporter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2012-07-11
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 12 mm
Vikt
350 g
SAB
Qb,650
ISBN
9789144079769
Bättre ekonomi : klokare beslutsfattande genom bättre analys av nyckeltal och ekonomiska rapporter (häftad)

Bättre ekonomi : klokare beslutsfattande genom bättre analys av nyckeltal och ekonomiska rapporter

(3 röster)
Häftad, Svenska, 2012-07-11

Slutsåld

Den här boken börjar där många böcker i företagsekonomi slutar: i de ekonomiska rapporterna och företagets nyckeltal. Som undertiteln antyder fokuserar Bättre ekonomi på analys för klokare beslutsfattande i ekonomifrågor.
Boken förespråkar aktiv ekonomisk analys och handlar om att lära sig bemästra företagets ekonomi, att förstå konsekvenser av ekonomiska beslut, och att genom denna förståelse skapa bättre ekonomiska förutsättningar för företaget. Den ger dessutom läsaren ett underlag för att bättre förstå de ekonomiska rapporterna och riskerna med att styra genom nyckeltal.
Titeln Bättre ekonomi åsyftar dels ett annorlunda och bättre angreppssätt på ekonomiämnet, dels de lärdomar som boken ger och som förhoppningsvis ska leda till en bättre ekonomi för den som tillämpar dem.
Boken vänder sig till studenter på universitetsnivå samt till företagare och resultatansvariga inom företag som har intresse och behov av att förbättra sin förståelse för ekonomiprocesser och som vill bli bättre på att analysera företagets ekonomi och fatta klokare ekonomiska beslut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Öberg

  • Nyckeltal : verktyg för att analysera, påverka och utveckla verksamheter

    Christina Öberg

    Nyckeltal - verktyg för att analysera, påverka och utveckla verksam¿heter handlar om nyckeltal i olika former. Boken fokuserar inte enbart på hur ¿standardiserade nyckeltal beräknas utan tar upp hur nyckeltal kan och bör an¿passas, hur egna nyckel...

  • Övningsbok i marknadsföring

    Petra Nordberg, Christina Öberg

    Övningsbok i marknadsföring rymmer uppgifter med lösningsförslag som ger studenter möjlighet att öva på innehållet i grund- och fortsättningskurser i marknadsföring.Övningsbok i marknadsföring rymmer uppgifter med lösningsförslag som ger studenter...