Coachingtrappan : en handbok i att coacha och motivera till resultat (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2012-01-20
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
240 x 170 x 14 mm
Vikt
410 g
SAB
Dokb,158.1
ISBN
9789144080970

Coachingtrappan : en handbok i att coacha och motivera till resultat

Häftad,  Svenska, 2012-01-20
363
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vissa människor tycks ha en naturlig fallenhet för att få andra att se lösningar på sina problem när de samtalar. Denna bok anknyter till förmågan som finns hos dessa människor - den att kunna hjälpa och stödja andra så att de kan vända motgång till framgång, pessimism till optimism och dåligt självförtroende till bra självförtroende. Utgångspunkten för boken är att genom en steg för stegmetod, kallad coachingtrappan, lära ut hur du kan coacha och motivera andra till att utvecklas och nå goda resultat.
Coachingtrappan är en utmärkt bok för dig som i ditt arbete kommer i kontakt med andra människor som har ett behov av att förändra sina attityder för att lyckas uppnå goda resultat. Boken fokuserar på fyra områden, vilka främst utgörs av professionella yrkesgrupper: executive coaching, business coaching, karriärcoaching och livscoaching. Coachingtrappan är en modell som hjälper dig att arbeta med förändringsprocesser inom företag och andra organisationer, att ge chefsstöd, utveckla projekt, hjälpa människor sätta fart på sin karriär, stödja beslutsfattande, arbeta med visioner, mening och andlighet, att bygga sunda relationer och så vidare. Boken kan användas för både professionellt och privat bruk.
Coachingtrappan är en handledning som beskriver hur du åstadkommer förändring och resultat steg för steg. Modellen fungerar därmed som ett stöd och en hjälp för dig som läsare - en modell som skapar trygghet i att coacha andra eller sig själv.

Coachingtrappan kan användas av dig som har stor erfarenhet av att coacha andra eller av dig som tar dina första steg inom detta område.
Andra upplagan
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Coachingtrappan : en handbok i att coacha och motivera till resultat
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 612 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »