Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
162
Utgivningsdatum
2014-01-16
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
238 g
SAB
Doka,158.7
ISBN
9789144081335
Arbetspsykologisk utredning - inför yrkesval (häftad)

Arbetspsykologisk utredning - inför yrkesval

Häftad Svenska, 2014-01-16
336
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Många böcker har skrivits om rekrytering och urval till olika befattningar i arbetslivet. Dessa fokuserar i huvudsak på hur man hittar "rätt person" till en specifik tjänst. Den här boken tar ett annat perspektiv, att hitta "rätt jobb" till en specifik person. Många upplever det svårt och komplext att välja yrke. Yrkeslivet ska ta tillvara resurser och intressen och även ge möjligheter till utveckling. Detta gäller den som gör sitt första yrkesval men även den som senare i livet behöver byta yrkesinriktning. Det kan t.ex. gälla personer som har någon typ av funktionsnedsättning, eller av andra orsaker behöver byta arbete. Boken beskriver den arbetspsykologiska utredningen (APU) som är en metod för att underlätta yrkesvalet och utgår från aktuell forskning som berör personlighet, begåvning och intressen. APU är en systematisk och beprövad metod för att fatta genomarbetade beslut när det gäller utbildning och arbete.
Arbetspsykologisk utredning - inför yrkesval vänder sig till psykologer som arbetar med vägledning och yrkesinriktad rehabilitering samt studenter på psykologutbildningen. Även andra som har ett intresse av relationen individ-arbete kan ha behållning av boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arbetspsykologisk utredning - inför yrkesval
  2. +
  3. Tid för samtal : vad talar vi om egentligen?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tid för samtal : vad talar vi om egentligen? av Staffan Hultgren (häftad).

Köp båda 2 för 675 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna