Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2013-12-04
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 155 x 15 mm
Vikt
410 g
SAB
Oaa,Eaby,371.36
ISBN
9789144082127
Handbok för grupparbete : att skapa fungerande grupparbeten i undervisning (häftad)

Handbok för grupparbete : att skapa fungerande grupparbeten i undervisning

(2 röster)
Häftad Svenska, 2013-12-04
358
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Grupparbete är en vanligt förekommande arbetsform på alla nivåer i det svenska utbildningssystemet, från skola till universitet. Ofta används grupparbete som en av flera möjliga undervisningsformer utan att man funderar över dess möjligheter och konsekvenser. Ibland fungerar det väl och till belåtenhet för elever och studenter. Vid andra tillfällen uppstår mindre konstruktiva processer.

Mer kunskap om grupparbeten som arbetsform har efterfrågats, både av studerande och av lärare. I Handbok för grupparbete presenteras viktiga aspekter att tänka på vid arbete i grupp och vad som händer när arbetsformen används i undervisning. I denna tredje upplaga av boken har alla kapitel vidareutvecklats och aktualiserats. Dessutom har antologin kompletterats med några för boken nya aspekter som är av intresse och bör beaktas för att skapa fungerande grupparbete i undervisning, nämligen ledarskap och bedömning vid grupparbete.

Handbok för grupparbete vänder sig till alla som använder grupparbete som arbetsform, inom både universitet, högskola, skola och vuxenutbildning samt till dem som mer specifikt studerar grupprocesser inom olika utbildningsprogram. Även elever och studenter som ingår i någon form av studiegrupp, projektgrupp eller liknande kan ha stor glädje av bokens innehåll.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handbok för grupparbete : att skapa fungerande grupparbeten i undervisning
  2. +
  3. Från motstånd till framgång : att motivera när ingen motivation finns

De som köpt den här boken har ofta också köpt Från motstånd till framgång : att motivera när ... av Martin Hugo (häftad).

Köp båda 2 för 571 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Handbok för grupparbete : att skapa funge...