Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
317
Utgivningsdatum
2016-01-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
230 x 170 x 25 mm
Vikt
489 g
ISBN
9789144082356
Entreprenörskap - Vad, hur och varför (häftad)

Entreprenörskap - Vad, hur och varför

Häftad Svenska, 2016-01-01
335
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vad är entreprenörskap och hur bör det organiseras? Varför är det centralt och vilken roll spelar det för förnyelse, tillväxt och jobbskapande? Entreprenörskap - vad, hur och varför ger svar på dessa frågor och granskar vilka faktorer som bestämmer entreprenörskapets omfattning och inriktning. Mot denna bakgrund analyseras också hur den ekonomiska politiken är kopplad till entreprenörskap.

Entreprenörskap - vad, hur och varför är en lättöverskådlig, kunskapstät och pedagogisk redogörelse för vad entreprenörskap är och varför entreprenörskap spelar en avgörande roll för välstånds utvecklingen. Boken är forskningsbaserad och sätter in entreprenörskap i sitt samhälleliga sammanhang - hur det påverkar och påverkas av samhället. Författarna diskuterar även begreppet entreprenörskap och ger en definition av vad entreprenörskap egentligen är.
Entreprenörskap - vad, hur och varför är en grundläggande lärobok och ett måste på universitets- och högskolekurser i entreprenörskap. Den är inte bara en angelägenhet för företagsekonomer utan också ett viktigt tillskott till kurser i nationalekonomi och ekonomisk historia som syftar till att förstå samhällsutveckling och tillväxt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Entreprenörskap - Vad, hur och varför
  2. +
  3. Entreprenörskap - att se och handla på möjligheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Entreprenörskap - att se och handla på möjligheter av Nils Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 684 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Entreprenörskap - Vad, hur och varför