Världen i klassrummet : tematisk engelskundervisning med litteratur, film och internet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2013-11-11
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
250 x 170 x 20 mm
Vikt
694 g
SAB
Eabfe.023,Eabfe.03
ISBN
9789144082370
Världen i klassrummet : tematisk engelskundervisning med litteratur, film och internet (häftad)

Världen i klassrummet : tematisk engelskundervisning med litteratur, film och internet

Häftad Svenska, 2013-11-11
548
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Resursbok för lärare som vill ha fördelarna av ett tematiskt arbetssätt
Att arbeta tematiskt i engelskundervisningen är närmast en självklarhet. Många läromedel är tematiskt indelade och håller sig till ett antal ämnesområden. Men ibland är det nödvändigt att gå utanför textbokens ramar för att arbeta med större eller mindre projekt där den språkliga utvecklingen stärks på många olika sätt.
Världen i klassrummet är en resurs för dig som vill ha stöd och vägledning i alla de olika källor som finns att utgå från i ett språkligt arbete kring ett tema. Boken fungerar lika bra som ett komplement till läroboksteman som ett fristående material.
Världen i klassrummet ger ett pedagogiskt mervärde till teman och IKT i skolan. Det är lättillgängligt och enkelt att använda och det ger möjligheter till ämnesintegrering. Precis som titeln signalerar vidgar Världen i klassrummet perspektiven och tar in omvärlden i klassrummet. Engelskan blir ett kommunikationsmedel - för att ta del av och utbyta information, tankar och känslor kring ett intressant och meningsfullt innehåll. Mer än ett skolämne - ett levande språk!

DIGITAL DEL
Världen i klassrummet finns i en tryckt och en digital version. I den digitala versionen av boken finns även extra resurser för att göra materialet mer lättillgängligt för dig som lärare.
Världen i klassrummet är skriven av Maria Estling Vannestål, ett välkänt namn inom högre utbildning i engelska och lärarutbildning. Hon har skrivit en rad titlar som Lära engelska på internet, Engelska för yngre åldrar (medförfattare) och standardverket A University Grammar of English. Som författare står också Anders Vannestål, verksam som gymnasielärare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Världen i klassrummet : tematisk engelskundervisning med litteratur, film och internet
  2. +
  3. Correct English in the Classroom (Motivera - Variera! : Engelskundervisning År 1-7)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Correct English in the Classroom (Motivera - Va... av Lars Nordlinder, Hellsten Anna Karin, Marina Ljung (häftad).

Köp båda 2 för 720 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Världen i klassrummet : tematisk engelsku...