Lungmedicin (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
503
Utgivningsdatum
2015-02-04
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
251 x 173 x 23 mm
Vikt
1390 g
SAB
Vei
ISBN
9789144084190

Lungmedicin

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2015-02-04
906
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna andra upplaga av Lungmedicin rymmer stora sjukdomsgrupper som astma, kroniskt obstruktiv lungsjukdom och lungcancer, men även en rad viktiga, men mindre välkända tillstånd som sarkoidos och lungparenkymsjukdomar. I boken förmedlar ett betydande antal av landets främsta experter patogenes, kliniska symtom, förslag till utredningsgång och behandling vid olika sjukdomar i lungorna på ett lättillgängligt sätt. Utredning och omhändertagande av sjukdomar i luftvägar och lungor kräver ofta multidisciplinär samverkan och ingående kännedom om bland annat radiologi, patologi, fysiologi och onkologi för att uppnå goda resultat. Därför riktas boken till hela teamet som arbetar med lungpatienter. Kapitlen är genomgående uppdaterade eller nyskrivna.
Syftet med boken är att öka kunskapsnivån hos blivande och färdiga lungspecialister, internmedicinare och specialister i allmänmedicin. Den kan med fördel även läsas av andra yrkeskategorier verksamma inom området, liksom av studerande på grundläggande hälso- och sjukvårdsutbildningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lungmedicin
  2. +
  3. Kokbok för sköldkörteln

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kokbok för sköldkörteln av Cecilia Nisbet Nilsson, Karl Hultén (inbunden).

Köp båda 2 för 1161 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »