Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
389
Utgivningsdatum
2014-10-09
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 155 x 20 mm
Vikt
570 g
SAB
Vlb
ISBN
9789144084695
Integrerad psykiatri : case management i teori och praktik (häftad)

Integrerad psykiatri : case management i teori och praktik

(1 röst)
Häftad Svenska, 2014-10-09
440
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Dagligen möter hälso- och sjukvårdspersonalen inom psykiatrin utmaningen att ge bästa möjliga vård till varje individuell patient, alltså att omsätta vårdkunskaper i praktiken till förmån för patienternas bästa. Detta, i sin tur, förutsätter att de senaste forskningsrönen inom den evidens- och samhällsbaserade psykiatrin ligger till grund för vårdhandlingarna, och att det ständigt förs kritiska diskussioner om det vetenskapliga underlaget som handlingarna baseras på.
I denna mycket angelägna bok får läsaren ta del av praktiska exempel som kan ge vägledning i det dagliga arbetet, men ges också möjlighet till fördjupad kunskap om hur ny forskning inom fältet kan utvärderas. Boken är tydlig och konkret, samtidigt som den är vetenskapligt förankrad utan att bli svårtillgänglig.
Integrerad Psykiatri - case management i teori och praktik riktar sig till studenter på avancerad nivå och till yrkesverksamma inom specialistpsykiatrin, socialtjänsten och kommunerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Integrerad psykiatri : case management i teori och praktik
 2. +
 3. Case management - Evidensbaserad integrerad psykiatri

De som köpt den här boken har ofta också köpt Case management - Evidensbaserad integrerad psy... av Per Borell, Mona Eklund, Lars Erdner, Yvonne Holm, Jeanette Jonsson (häftad).

Köp båda 2 för 740 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Papper och massa i Värmland

  Lennart Stolpe, Carl Håkansson, Lennart Källén, Hasse Olsson, Alf Svensson

  Värmlands skogar och forsar utnyttjades tidigt för en betydande järntillverkning, men när de små bruken blev olönsamma satsade många bruksägare istället på tillverkning av mekanisk massa. På 1800-talet startade en mycket spännande utveckling, kant...

 • Kunden har alltid fel! : och andra sanningar som boostar din försäljning

  Hasse Olsson

  Tiderna och kunderna förändras men säljkåren står stilla. Det vill Hasse Olsson ändra på. Och som en av Sveriges mest erfarna och populära säljcoacher vet han vad han pratar om. I den här boken klär han av gamla etablerade sanningar och ger sin sy...