Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
389
Utgivningsdatum
2014-10-09
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 155 x 20 mm
Vikt
570 g
SAB
Vlb
ISBN
9789144084695
Integrerad psykiatri : case management i teori och praktik (häftad)

Integrerad psykiatri : case management i teori och praktik

(1 röst)
Häftad Svenska, 2014-10-09
499
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Dagligen möter hälso- och sjukvårdspersonalen inom psykiatrin utmaningen att ge bästa möjliga vård till varje individuell patient, alltså att omsätta vårdkunskaper i praktiken till förmån för patienternas bästa. Detta, i sin tur, förutsätter att de senaste forskningsrönen inom den evidens- och samhällsbaserade psykiatrin ligger till grund för vårdhandlingarna, och att det ständigt förs kritiska diskussioner om det vetenskapliga underlaget som handlingarna baseras på.
I denna mycket angelägna bok får läsaren ta del av praktiska exempel som kan ge vägledning i det dagliga arbetet, men ges också möjlighet till fördjupad kunskap om hur ny forskning inom fältet kan utvärderas. Boken är tydlig och konkret, samtidigt som den är vetenskapligt förankrad utan att bli svårtillgänglig.
Integrerad Psykiatri - case management i teori och praktik riktar sig till studenter på avancerad nivå och till yrkesverksamma inom specialistpsykiatrin, socialtjänsten och kommunerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Integrerad psykiatri : case management i teori och praktik
  2. +
  3. Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kropp vid läkning efter psykiskt trauma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kr... av Bessel Van Der Kolk (häftad).

Köp båda 2 för 728 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Papper och massa i Värmland

    Lennart Stolpe, Carl Håkansson, Lennart Källén, Hasse Olsson, Alf Svensson

    Värmlands skogar och forsar utnyttjades tidigt för en betydande järntillverkning, men när de små bruken blev olönsamma satsade många bruksägare istället på tillverkning av mekanisk massa. På 1800-talet startade en mycket spännande utveckling, kant...