Read & Catch Up Interactive Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Inför engelska 5 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
118
Utgivningsdatum
2013-09-02
Upplaga
5
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Whitlam, John (förf.)
Dimensioner
245 x 172 x 5 mm
Vikt
277 g
ISBN
9789144085340
Read & Catch Up Interactive Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Inför engelska 5 (häftad)

Read & Catch Up Interactive Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Inför engelska 5

Häftad Svenska, 2013-09-02
265
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I Read-serien, för Engelska 5 och Engelska 6, arbetar eleverna med reception, interaktion och kommunikation, helt i linje med ämnesplanens centrala innehåll.

Read & Catch Up Interactive repeterar metodiskt högstadiets engelska och låter eleverna med en tydlig struktur och progression arbeta sig fram mot målet att klara Engelska 5. I läromedlet övas läsförståelse, ord och fraser samt grammatik. Det finns även gott om interaktiva, självrättande övningar på alla moment från boken i det digitala läromedlet - lättillgängligt på både dator, surfplatta och mobiltelefon. Med många hörövningar och intresseväckande filmer om ungdomar från olika länder i den engelsktalande världen får eleven en bred bild av språket och utvecklar sin engelska. 

IN OTHER WORDS 

In Other Words är ett nytt tillägg i Read & Catch Up Interactive för Engelska 5. Det består av en anpassad version av hela läromedlet för att passa engelskundervisningen på gymnasiesärskolan. In Other Words ingår som en del i det digitala läromedlet till Read & Catch Up Interactive, och är tillgängligt för alla som använder det.

Innehållet är anpassat både grafiskt och innehållsmässigt, samtidigt som strukturen från huvudboken följs och det finns hänvisningar till det mer omfattande och avancerade innehållet för de elever som behöver större utmaningar. In Other Words är anpassad till gymnasiesärskolan, men kan med fördel användas av alla som behöver extra stöd av olika anledningar.

DIGITALt läromeDEL


  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning


  • Interaktiva uppgifter för grammatik-, uttals- och ordträning, inlästa med autentiskt tal


  • Ljudet till hörövningarna


  • Filmer


  • Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobilI våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. Det digitala läromedlet aktiveras med koden som finns i elevboken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt

Read & Catch Up Interactive finns även som digital elevlicens och digital klasslicens. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Read & Catch Up Interactive Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Inför engelska 5
  2. +
  3. Read & React Interactive Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Engelska 5

De som köpt den här boken har ofta också köpt Read & React Interactive Elevpaket - Digitalt +... av Cecilia Augutis, Peter Byström, Michael Eyre, Ann-Mari Franklin, Anna Nordqvist (häftad).

Köp båda 2 för 528 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Read & Catch Up Interactive Elevpaket - D...