Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2015-07-17
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Öyvind Vågen
Medarbetare
Timmins, Fiona (förf.)
Dimensioner
224 x 155 x 15 mm
Vikt
399 g
ISBN
9789144086095
Grundläggande kommunikation - - inom omvårdnad (häftad)

Grundläggande kommunikation - - inom omvårdnad

Häftad Svenska, 2015-07-17
349
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ett av de viktigaste arbetsredskapen för sjuksköterskor är en väl utvecklad förmåga till kommunikation. Betydelsen av denna förmåga kommer inte att minska i framtiden, utan det kommer även fortsättningsvis att krävas god kommunikationsförmåga för att kunna kommunicera lyhört och samarbetsinriktat med patienter, närstående och kollegor, oavsett medium och situation. Grundläggande kommunikation - inom omvårdnad beskriver förutsättningarna för blivande sjuksköterskor att utveckla ett personcentrerat kommunikationsramverk genom fördjupade kunskaper om kommunikationsteori. Den lättillgängliga inledningen bygger på forskning från ett brett spektrum av hälso- och sjukvårds sammanhang, och innehåller övningar samt handlingsplaner för att integrera psykologisk och hälso- och sjukvårdsrelaterad kommunikationsteori i yrkesutövningen.

Boken omfattar även kunskaper om mångfald, kontinuerlig yrkesmässig utveckling samt Internet- och telefonrelaterade kommunikationsförmågor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Grundläggande kommunikation - - inom omvårdnad
  2. +
  3. Illustrerad farmakologi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Illustrerad farmakologi av Hege Thoresen, Terje Simonsen, Hege Christensen, Harald Thidemann Johansen, Eili Tranheim Kase (häftad).

Köp båda 2 för 988 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna