Medicinsk teknik för sjuksköterskor : material, metod, ansvar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2014-01-17
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 155 x 20 mm
Vikt
537 g
SAB
Vpf,Vpeb,610.28
ISBN
9789144086255
Medicinsk teknik för sjuksköterskor : material, metod, ansvar (häftad)

Medicinsk teknik för sjuksköterskor : material, metod, ansvar

(7 röster)
Häftad, Svenska, 2014-01-17

Slutsåld

Denna bok tydliggör och lyfter fram, både teoretiskt och praktiskt, sjuksköterskans tekniska kunskaper och färdigheter i yrkesutövningen. Ansvar, teknik och utrustning kring vanligt förekommande arbetsuppgifter belyses. Sedan tredje upplagan (2008) har flera för sjukvården centrala författningar tillkommit och flera upphävts. I denna upplaga har en heltäckande genomgång gjorts av hela bokens innehåll. Författningarna finns från denna upplaga på bokens webbplats, som kommer att uppdateras kontinuerligt www.sjuksköterskelitteratur.se. På webbplatsen finns även ett stort antal filmer som kompletterar bokens innehåll.

Idag finns mycket kunskap tillgängligt på Internet men det finns ett stort behov av samlad pedagogiskt och bearbetad evidensbaserad sjuksköterskekunskap inom det medicinsktekniska området med avseende på de arbetsmoment som den legitimerade sjuksköterskan ansvarar för.

Boken vänder sig till sjuksköterskestudenter och sjuksköterskor som utbildar sig eller går reaktiveringskurser. Den vänder sig även till biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor, medicine studerande och andra intresserade. Boken kan användas som förberedelse inför den verksamhetsförlagda utbildningen på olika nivåer, tillsammans med lärarledd undervisning men även som uppslagsbok för yrkes- verksam vårdpersonal.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna