Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2013-12-04
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 155 x 15 mm
Vikt
518 g
SAB
Qbaab,658.406
ISBN
9789144086606
Förändring som tillstånd : att leda förändrings- och utvecklingsarbete i företag och organisationer (häftad)

Förändring som tillstånd : att leda förändrings- och utvecklingsarbete i företag och organisationer

(4 röster)
Häftad Svenska, 2013-12-04
382
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Förändring som tillstånd ger en teoretisk grund och förståelse för det praktiska genomförandet, från sagt till gjort, vid framförallt förebyggande förändringsarbete i en organisation. Den beskriver förändring av första och andra ordningen samt organisationen som ett öppet och levande system och förklarar vilka konsekvenser detta får för ledarskapet. Boken ger också ett individuellt perspektiv på både ledare och medarbetare och tar upp vad vi bör tänka på vid utvecklingsarbete.

Tredje upplagan är reviderad i enlighet med den återkoppling författaren fått från sina läsare, kunder och kursdeltagare. Processperspektivet har förtydligats ytterligare, och den självorganiserande processen har fått en tydligare plats. Boken har också utvidgats med ett nytt kapitel om hur hjärnan och våra känslor ställer till det för oss under förändringsarbete av andra ordningen. Förändring som tillstånd riktar sig till alla som i sitt arbete kommer i kontakt med, eller ska driva, en förändrings- och utvecklingsprocess, t.ex. linjechefer, intern- och externkonsulter, personalfolk, samt blivande chefer och förändringsledare. Boken används vid utbildning av såväl studenter som redan yrkesverksamma.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förändring som tillstånd : att leda förändrings- och utvecklingsarbete i företag och organisationer
  2. +
  3. Nya perspektiv på organisation och ledarskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nya perspektiv på organisation och ledarskap av Lee G Bolman, Terrence E Deal (häftad).

Köp båda 2 för 933 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »