Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
376
Utgivningsdatum
2015-09-09
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
224 x 155 x 20 mm
Vikt
546 g
SAB
Veo
ISBN
9789144088129
Klinisk endokrinologi (häftad)

Klinisk endokrinologi

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2015-09-09
517
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Klinisk endokrinologi ger läsaren en djup insikt i teorierna bakom de endokrinologiska sjukdomarna och beskriver utförligt utredning, behandling och uppföljning av både vanliga och sällsynta endokrino logiska sjukdomar, inklusive diabetes. Boken är försedd med rikligt med tips kring bedömning av provsvar, fallgropar att undvika liksom rekommendationer om vad som bör handläggas inom primär- respektive specialistvård. Författarna är kliniskt verksamma läkare med många års erfarenhet som specialister och handledare. Kunskapsnivån och omfattningen i boken är anpassad efter Svenska Endokrinologföreningens checklista för ST-läkare.
Klinisk endokrinologi riktar sig främst till blivande och yrkesverksamma specialister i endokrinologi och diabetologi, internmedicin och allmänmedicin. Men boken kan med fördel även användas av läkarstudenter och av sjuksköterskor med specialintresse för endokrinologi och diabetes.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Klinisk endokrinologi
 2. +
 3. Endokrinologi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Endokrinologi av Sigbritt Werner (inbunden).

Köp båda 2 för 1264 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Klinisk endokrinologi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lite mycket latin.......
  Froggy, 10 maj 2016

  Om man tillhör den stora massan av sjuka människor som inte får hjälp med sin sköldkörtelsjukdom så griper man varje litet halmstrå att läsa o begripa hur man ska få rätsida på tillvaron. Den här boken vänder sig nog i det närmaste till personal för det är väldigt inriktat på läkartermer som man får klia sig i huvudet både en o två ggr. Dock finns där guldkorn för en hjälpsökande bland allt fackspråkande.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Samhällsarbete : aktörer, arenor och perspektiv

  Stefan Sjöberg, Päivi Turunen

  Samhället står i dag inför stora sociala utmaningar. Det gäller inte minst i utsatta lokalsamhällen - från glesbygder till marginaliserade förorter. En växelverkan mellan globalisering, ojämlikhet, segregation, exkludering och miljöhot samt omvand...