Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
316
Utgivningsdatum
2015-09-02
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
245 x 170 x 20 mm
Vikt
775 g
SAB
Ue.03
ISBN
9789144089942
Anatomi i klartext (häftad)

Anatomi i klartext

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2015-09-02
818
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Anatomi i klartext är unik i hur den underlättar alla studenters vardag. Ingen annan lärobok i anatomi fokuserar på att presentera och förklara det allra viktigaste så koncist och enkelt som denna. Samtidigt möter innehållet den nivå som krävs för dig som läser till läkare, sjuksköterska, sjukgymnast eller biomedicinare och andra med ett intresse av att behärska anatomi. Allt material är upplagt på ett innovativt pedagogiskt sätt som syftar till enkel inlärning och långvarig minneslagring.

Med Anatomi i klartext får du:
Ett logiskt fokus på funktionella system som gör att det är enkelt att förstå, lära sig och minnas det man verkligen behöver kunna.
Rikliga illustrationer i färg som gör att en anatomiatlas sällan behöver konsulteras.
Den korrekta latinska terminologin (och den svenska) som krävs på många lärosäten.
Unikt enkel repetition inför tentamen tack vare det koncisa formatet och en medföljande webbplats med både anatomiska blindkartor och ett hundratal tentafrågor att öva på.
Anatomi i klartext kan användas både som en första introduktion till anatomi och som ett smidigt uppslagsverk för uppfriskning av minnet genom karriären och livet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Anatomi i klartext
 2. +
 3. Anatomisk bildordbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Anatomisk bildordbok av Heinz Feneis ().

Köp båda 2 för 1427 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Anatomi i klartext. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra bok
  Adam, 9 mars 2017

  Mycket bra bok som använder både latin och svenska för att beskriva kroppens delar på ett bra sätt. Man hade önskat bilderna skulle vara mer färgrika.

 2. Väldig avancerad
  Ninni, 25 april 2016

  Tyvärr fick jag skicka tillbaka boken då det stod mest på latin och inte på svenska. Inget register där man kunde slå upp vad det betydde, registret var även på latin vilket gör det rätt svårt när man är en nybörjare!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Fredrik Johansson

 • Hipster Hill

  Fredrik Johansson

  När Julian Skott flyttar in förändras allt. Den världsvane "hipstern" gör grandios entré i kvarteret där en grupp livskrisande grannar tar sig an medelåldern. Nykomlingen bjuder in till storslagna fester i sin vildvuxna trädgård där cham...

 • Träna och coacha unga idrottare

  Fredrik Johansson

  Samlade kunskaper och erfarenheter för ungdomstränare! Den här boken har den viktiga utgångspunkten att låta ungdomarna vara just unga, med allt vad det innebär: pubertetsutveckling, kompisar och skolans krav. Så småningom väljer en del att försök...