Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2014-03-18
Upplaga
5
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
296 g
SAB
Vde,Ta
ISBN
9789144090238
Läkemedelsräkning för sjuksköterskor (häftad)

Läkemedelsräkning för sjuksköterskor

(2 röster)
Häftad, Svenska, 2014-03-18
376

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Gäller alla köp över 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Föreliggande läromedel som innehåller både en bok och en väl genomarbetad webbplats lämpar sig i hög grad för undervisning och kan anpassas till individuella förkunskaper och utbildningsnivå. Läromedlet innehåller också en genomgång av grundläggande matematik. I såväl bok som på webbplats ges studenten möjlighet att arbeta med mer än 600 övningsuppgifter i läkemedelsräkning i sin egen takt. Övningsuppgift erna är verklighetsanknutna och ger träning i problemlösning vid beräkning av olika läkemedelsdoser och beredningar. På webbplatsen rättas beräkningarna automatiskt och om uppgiften är fel presenteras ett resonemang om hur det går att tänka för att lösa uppgiften korrekt. Deltesterna är uppdelade i tre olika nivåer. Nivå 1 representerar de beräkningar studenten ska klara före sin första VFU period. Nivå 2 representerar de beräkningar studenten ska klara i slutet av sin utbildning. Nivå 3 representerar de beräkningar som såväl grundutbildad sjuksköterska som studerande på avancerad nivå ska klara. När ett test är klart presenteras en sammanräkning av antalet rätta svar. De sluttest som finns på webbplatsen innehåller beräkningar från de olika nivåerna och kan användas som förberedelse för tentamen.
Ett flertal länkar till t.ex. relevanta lagar och författningar samt till FASS finns på webbplatsen. Där finns också instruktions filmer om tillvägagångssätt vid tillsatser av läkemedel till infusion samt iordningställande av injektion och administrering av subkutan, intramuskulär och intravenös injektion.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Läkemedelsräkning för sjuksköterskor
  2. +
  3. Klinisk mikrobiologi : infektioner, immunologi, vårdhygien

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klinisk mikrobiologi : infektioner, immunologi,... av Elsy Ericsson, Thomas Ericson (häftad).

Köp båda 2 för 1033 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna