Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
134
Utgivningsdatum
2013-10-28
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
202 g
ISBN
9789144090337

Medicinsk juridik - Grundläggande handbok

Häftad, Svenska, 2013-10-28
275 kr
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Frågor kring medicinsk juridik är vanliga inom hälso- och sjukvården. Det är därför mycket viktigt för hälso- och sjukvårdspersonal att inhämta tillräckliga kunskaper inom detta område. Denna tredje upplaga av Medicinsk juridik är en grundläggande bok som belyser de viktigaste lagar, förordningar, föreskrifter och allmänna råd som rör hälso- och sjukvårdspersonal.

Det medicinskjuridiska regelverket är komplicerat och svåröverskådligt. Det inbegriper många lagar och andra författningar och berör många myndigheter. Det är inte alltid lätt att få klarhet i alla dessa bestämmelser och regler, som är spridda på många olika ställen i myndigheternas regelverk. I denna bok redovisas de viktigaste bestämmelserna.

Boken vänder sig till dem som genomgår utbildningar eller arbetar inom hälso- och sjukvården. Den vänder sig även till beslutsfattare och förtroendevalda. Även enskilda kan ha intresse av att på ett lättillgängligt sätt kunna få ta del av de viktigaste reglerna, som här har samlats i en bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medicinsk juridik - Grundläggande handbok
  2. +
  3. Skattelagstiftning 17:2 : lagar och andra författningar som de lyder 1 juli 2017

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skattelagstiftning 17:2 : lagar och andra förfa... av Gunnar Rabe (häftad).

Köp båda 2 för 736 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Medicinsk juridik - Grundläggande handbok