Principbaserad redovisning (paket) (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-01-18
Upplaga
5
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
300 x 210 x 35 mm
Vikt
2190 g
SAB
Qbc
ISBN
9789144090634
Principbaserad redovisning (paket) (inbunden)

Principbaserad redovisning (paket)

(9 röster)
Inbunden Svenska, 2013-01-18
885
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Principbaserad redovisning är ett komplett och grundläggande läromedel i redovisning som baseras på hittillsvarande nationell och internationell normgivning.  Det innehåller lärobok, övningsbok samt webbplats med länkar och interaktiva uppgifter. Författarnas konsekventa tillämpning av erfarenhetsbaserad pedagogik gör läromedlet unikt och ger förståelse för redovisning i sitt sammanhang.

Läsaren får följa ett fiktivt, men verklighetstroget, företag och se hur dess verksamhet återspeglas i redovisningen. I läroboken återges ett antal affärshändelser i episodform, samt förklaringar av de principer, teorier och begrepp som omfattas av episoden. Episoderna visar företagets bokföring och utgör grunden för ett bokslut, en årsredovisning och en räkenskapsanalys.

Övningsboken följer lärobokens struktur och innehåller övningar med stegrande svårighetsgrad. Till övningsuppgifterna finns svar med fullständiga lösningsförslag.

Principbaserad redovisning har en uppdaterad digital del med en digital version av såväl huvudbok som övningsbok, kapitelsammanfattningar, övningar och tentaliknande test. Fokus ligger på att studenten ska lära sig grunderna och komma väl förbredd till lektionerna men i den digitala delen går det också att fördjupa sina kunskaper bland annat genom att lösa caset PBR AB med hjälp av Visma eEkonomi. Instruktioner för hur man kommer den digitala delen finns på omslagets insida.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Principbaserad redovisning (paket)
  2. +
  3. Organisation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Organisation av Johan Alvehus, Tommy Jensen (inbunden).

Köp båda 2 för 1377 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Principbaserad redovisning (paket)