Ortopedi : patofysiologi, sjukdomar och trauma hos barn och vuxna (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
589
Utgivningsdatum
2018-08-20
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
252 x 178 x 35 mm
Vikt
1390 g
SAB
Vfo
ISBN
9789144090849

Ortopedi : patofysiologi, sjukdomar och trauma hos barn och vuxna

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-08-20
927
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ortopedi - patofysiologi, sjukdomar och trauma hos barn och vuxna är en omfattande grundbok i ortopedi som ger en god och aktuell introduktion till detta föränderliga fält. Boken är uppdelad i tre delar. Del ett behandlar historik, epidemiologi, allmän muskuloskeletal biologi, klinisk undersökning och diagnostik samt generella problem, frågeställningar och sjukdomar inom ortopedin. Del två tar upp kroppsregion för kroppsregion - bakgrund, symptom, diagnostik, behandling samt prognos för ortopediska sjukdomar och trauman hos vuxna. I del tre upprepas denna struktur, men nu riktat mot barnaårens ortopediska sjukdomar och trauman. Samtliga delar har rikligt med medicinska illustrationer som kompletterar texterna.

Ortopedi - patofysiologi, sjukdomar och trauma hos barn och vuxna är främst avsedd för läkarstudenter, läkare under vidareutbildning samt läkare inom de specialiteter som handlägger ortopediska sjukdomar och skador. Boken kan med fördel även användas av annan vårdpersonal som är engagerad i utredning och behandling av ortopediska sjukdomar och trauman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ortopedi : patofysiologi, sjukdomar och trauma hos barn och vuxna
  2. +
  3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 1026 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ortopedi : patofysiologi, sjukdomar och trauma hos barn och vuxna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lärobok ortopedi
    Dan Johannesson, 18 september 2018

    Standardverk. Ett måste om man vill lära sig grunderna inom ortopedi i Sverige ffa för läkare men även för sjukgymnaster och ssk.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna