Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Engelska
Antal sidor
696
Utgivningsdatum
2016-06-07
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Lena Svensson
Dimensioner
245 x 170 x 30 mm
Vikt
1437 g
SAB
Pu:do
ISBN
9789144092072
Interaktionsdesign (häftad)

Interaktionsdesign

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Engelska, 2016-06-07
759
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Interaktionsdesign: bortom människa-dator-interaktion ger ett tvärvetenskapligt, praktiskt och processorienterat synsätt på människa-dator-interaktion. Boken beskriver grundläggande -principer och tekniker för interaktionsdesign och ger framför allt -exempel på hur dessa kan tillämpas.

Bokens fokus ligger på hur interaktiva produkter som utvecklar och förbättrar människors sätt att kommunicera, interagera och arbeta ska utformas. Den ger exempel på tekniska frågor men ger även perspektiv på sociala och etiska frågor inom ämnet. Detta gör boken lämplig för såväl kurser inom interaktionsdesign, människa-dator-interaktion, informationsdesign, webbdesign och ubiquitous computing som kurser med en mindre teknisk inriktning. Boken innehåller även intervjuer med ledande forskare och utvecklare inom MDI vilket ger läsaren inblick i aktuella och fram-tida trender.

I den här svenska översättningen av den fjärde utgåvan av Inter-action Design har en grundlig revidering och uppdatering gjorts. För att återspegla områdets dynamiska karaktär har nya exempel, bilder, fallstudier, dilemman osv. inkluderats. Ett helt nytt kapitel har tillkommit, "Interaktionsdesign i praktiken", vilket behandlar hur praktiska UX-metoder, som agil UX och lean UX, alltmer -används inom handeln och affärsvärlden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Interaktionsdesign
  2. +
  3. The Ministry for the Future

De som köpt den här boken har ofta också köpt The Ministry for the Future av Kim Stanley Robinson (häftad).

Köp båda 2 för 910 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Interaktionsdesign. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Intressant och lättläst
    Emil Larsson, 24 december 2018

    Köpte då den skulle användas som kurslitteratur i en kurs på Universitetet. Till min glada förvåning var det otroligt intressant och lättläst. Den lyfter upp relevanta perspektiv och aspekter av interaktionsdesign. En bok som jag verkligen kan rekommendera till alla som har ett intresse av interaktionsdesign, speciellt med fokus på digitala produkter och tjänster. En negativ aspekt kan väl vara att den är så lång, däremot innebär det att den går djupt in på ämnet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna