Mellan himmel och jord (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2013-06-26
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
ISBN
9789144092348
Mellan himmel och jord (kartonnage)

Mellan himmel och jord

Kartonnage Svenska, 2013-06-26
379
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Mellan himmel & jord ger eleverna en grund för att leva i framtidens samhälle. De behöver geografiska baskunskaper och förståelse för vårt samspel med naturen. De behöver förmåga att sålla all information som väller över oss. De behöver en känsla för hur allt hänger samman på jordklotet och vårt behov av en hållbar utveckling - nu och i framtiden.

Mellan himmel & jord är en stadiebok: Tre skolårs geografi finns samlad i en och samma bok. Med hjälp av innehållsförteckning och sakregister kan man snabbt hitta information om hela världens geografi. Om man till exempel går i fyran och vill veta mer om Kina, så behöver man inte låna in böcker från sexan. Det är bara att slå upp Kina i registret. Om man går i sexan och behöver veta mer om Big Bang och hur livet på jorden uppstod, så bläddrar man bara tillbaka till del 1.

Lärarhandledning med kopieringsunderlag

Lärarhandledningen ger läraren mer information som hjälper henne eller honom att berätta mer om det kapitel eleverna ska läsa. Där finns också förslag till hur man kan jobba och många blindkartor, extra faktatexter och diskussionsfrågor. Den konventionella övningsboken blir därmed överflödig.

Författarna Kristina Güettler och Kalle Güettler har lång undervisningserfarenhet. De har också författat andra läromedel.

Mia Güettler har gjort de flesta teckningarna i Mellan himmel och jord. Hon illustrerar också bilderböcker, barnböcker, informationsmaterial, fackböcker m.m.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mellan himmel och jord
  2. +
  3. Träd : en vandring i den svenska skogen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Träd : en vandring i den svenska skogen av Gunnar Wetterberg (inbunden).

Köp båda 2 för 573 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mellan himmel och jord