Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2015-02-13
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Lennart Molin
Dimensioner
230 x 160 x 10 mm
Vikt
239 g
ISBN
9789144092430
Grunderna i operationssjukvård (häftad)

Grunderna i operationssjukvård

(2 röster)
Häftad Svenska, 2015-02-13
296
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Grunderna i operationssjukvård är en praktisk och konkret lärobok som ger grundläggande kunskap i operationssjukvård. Operationssjukvården är i ständig utveckling och förändring och denna bok ger en kortfattad beskrivning av utvecklingen mot allt fler minimalinvasiva operationsmetoder. I de högteknologiska vårdmiljöerna är det fortfarande lika viktigt med grundläggande kunskap i hur man till exempel förebygger infektioner, säkerställer att man opererar rätt patient och rätt kroppsdel samt förhindrar att material oavsiktligt kvarlämnas i patienten. Boken ger en bakgrund till viktiga säkerhetsrutiner i operationssjukvården och ger praktiska tips i skapandet av en patientsäker vård. Vårdrelaterade infektioner ställer till med stora besvär för de som drabbas och följderna kan vara förödande. Eftersom sterila ingrepp görs även utanför operationsavdelningarna är kunskaper om hantering av sterilt material och hur sterila områden skapas och bibehålls viktig kunskap för många som arbetar i vården.

Boken vänder sig till läkarstudenter, sjuksköterske- eller specialistsjuksköterskestudenter och undersköterskestudenter samt yrkesverksamma inom hälso- och sjukvård som vill lära sig mer om grunderna i operationssjukvård.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Grunderna i operationssjukvård
  2. +
  3. Operationssjukvård : operationssjuksköterskans perioperativa omvårdnad

De som köpt den här boken har ofta också köpt Operationssjukvård : operationssjuksköterskans ... av Grethe Myklestul Dåvøy, Petrin Hege Eide, Ingeborg Hansen (häftad).

Köp båda 2 för 913 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Åsa Holmgren

  • Barn av glas

    Åsa Holmgren

    Barn av glas" handlar om att nära en dröm och förverkliga den. Det unga partet längtar efter barn, men har svårt att få barn på egen hand. Boken skildrar den många gånger dramatiska vägen till ett eget barn med hjälp av s k provrörsbefruktnin...