Energieffektivisering - Energikartläggning, energiledning och styrmedel (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2019-02-26
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
246 x 170 x 15 mm
Vikt
550 g
ISBN
9789144092478
Energieffektivisering - Energikartläggning, energiledning och styrmedel (häftad)

Energieffektivisering - Energikartläggning, energiledning och styrmedel

Häftad Svenska, 2019-02-26
350
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Effektiv energianvändning i svensk tillverkningsindustri är en nyckelfaktor för att svenska företag, branscher och industrin som helhet även fortsättningsvis ska vara konkurrenskraftiga på en global marknad med knappare resurser. Denna bok är ett led i den riktningen.
Boken är uppdelad i tre delar: Del I har sin utgångspunkt i energi effektiviseringsgapet och fokuserar på energikartläggning och energieffektivisering av företag, framför allt ur ett tekniskt perspektiv. Del II har sin utgångspunkt i energiledningsgapet och fokuserar på energiledning samt hinder och incitament för energieffektivisering i svensk tillverkningsindustri. Del III har sin utgångspunkt i styrmedelsgapet och inriktas mot styrmedel för energieffektivisering och hur dessa kan designas, implementeras och utvärderas.
De två första delarna riktar sig framför allt till studenter vid svenska läro säten samt till energi- och miljöansvariga, teknikkonsulter, kommunala tillsynstjänstemän och andra offentliga aktörer vid exempelvis regionala energikontor. Del III riktar sig i första hand till aktörer som administrerar och ansvarar för styrmedel på nationell, regional och lokal nivå. Denna del kan även vara till nytta för koncerner som vill ta ett helhetsgrepp på energifrågan samt till företag som vill minska energianvändningens negativa miljöpåverkan i hela värdekedjan, inklusive underleverantörer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Energieffektivisering - Energikartläggning, energiledning och styrmedel
  2. +
  3. Principbaserad redovisning - Paket - Grundbok och övningsbok (bok + digital produkt)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Principbaserad redovisning - Paket - Grundbok o... av Niclas Hellman, Torbjörn Tagesson, Peter Öhman, Anders Grönlund (Övrigt).

Köp båda 2 för 1235 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Energieffektivisering - Energikartläggnin...