Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
340
Utgivningsdatum
2016-01-11
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
222 x 155 x 20 mm
Vikt
494 g
SAB
Vmj
ISBN
9789144092485
Arbetsterapi för barn och ungdom (häftad)

Arbetsterapi för barn och ungdom

Häftad Svenska, 2016-01-11
403
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I Arbetsterapi för barn och ungdom har 28 ledande experter inom arbetsterapi bidragit med gedigen kunskap och klinisk erfarenhet av barn och ungdom med funktionsnedsättningar.

I boken finns ett tydligt fokus på aktiviteter i barnens vardag men även i förhållande till hälsa, samhälle och transition från barn till vuxenlivet. Arbetsterapi för barn och ungdom tar även upp aktiviteter kring lek, skola och fritid samt hur barn lär sig nya aktiviteter, och hur de kan träna och kompensera för nedsatt funktion. Kommunikation, kognitivt stöd och förmågan att använda sina händer behandlas också.

Boken representerar forskningsläget för svensk arbetsterapi inom området barn och ungdom. Den visar att det finns en bredd i den pågående forskningen men också att det behövs mer kunskap. 

Arbetsterapi för barn och ungdom riktar sig till arbetsterapeuter inom grundutbildning och fortbildning samt till verksamma arbetsterapeuter och andra yrkesgrupper som möter funktionsnedsatta barn och ungdomar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arbetsterapi för barn och ungdom
  2. +
  3. Kognitiv rehabilitering : teoretisk grund och praktisk tillämpning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kognitiv rehabilitering : teoretisk grund och p... av Ann Björkdahl (häftad).

Köp båda 2 för 662 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Arbetsterapi för barn och ungdom