Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2014-06-04
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Olsson, Bengt (förf.) / Scheid, Manfred (förf.) / Strandberg, Tommy (förf.) / Örtegren, Hans (förf.) / Erixon, Per-Olof (red.)
Dimensioner
223 x 155 x 15 mm
Vikt
422 g
ISBN
9789144092690
Skolämnen i digital förändring - En medieekologisk undersökning (häftad)

Skolämnen i digital förändring - En medieekologisk undersökning

(1 röst)
Häftad Svenska, 2014-06-04
337
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den digitala kulturen påverkar skolan på många sätt. Vad händer till exempel när skolans undervisning i allt högre grad står under inflytande av en digital mediekultur? Medier är inte bara neutrala kanaler för information utan påverkar vad vi kan se och hur vi kan se det. Det får konsekvenser för undervisningens innehåll och form. De sociala relationerna i skolan förändras.

Denna bok berättar utifrån ett forskningsprojekt om de förändringar som sker och vilka möjligheter det öppnar för. Författarna återger och analyserar hur lärare och elever i de tre skolämnena svenska, musik och bild på högstadiet uppfattar och förhåller sig till de förskjutningar som sker i respektive skolämne när digitala medier alltmer integreras i undervisningen. Boken erbjuder ett medieekologiskt sätt att tänka kring medier i skolans undervisning och vänder sig till blivande och verksamma lärare samt rektorer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skolämnen i digital förändring - En medieekologisk undersökning
  2. +
  3. Interaktionsdesign och UX : om att skapa en god användarupplevelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Interaktionsdesign och UX : om att skapa en god... av Mattias Arvola (häftad).

Köp båda 2 för 652 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »