Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
213
Utgivningsdatum
2014-12-03
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 156 x 12 mm
Vikt
310 g
SAB
E
ISBN
9789144093420
Hållbart organisatoriskt lärande : åtta steg (häftad)

Hållbart organisatoriskt lärande : åtta steg

Häftad Svenska, 2014-12-03
306
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hållbart organisatoriskt lärande utvecklar vår förståelse för individens roll i den organisatoriska lärprocessen - vad som i grunden påverkar personers motivation och förmåga att bidra med sina kunskaper och färdigheter i det organisatoriska arbetet. Steg för steg guidas läsaren genom en åttastegsmodell som ska leda till ett hållbart organisatoriskt lärande. Modellen sträcker sig från utveckling till implementering, uppföljning och vidareutveckling, och innehåller många praktiska exempel från författarens tid som global knowledge sharing manager vid Skanska.

Boken bidrar även teoretiskt till vår förståelse av lärande i organisa tioner. Den diskuterar olika discipliner och ramverk för lärande, innehåller en grundläggande genomgång av kunskapsbegreppet samt teorier om motivation. Dessutom beskrivs principer och tekniker från området kognitiv beteendeterapi (KBT) och hur sådana kan vävas in i lärprocessen för att göra den mer effektiv.
Hållbart organisatoriskt lärande riktar sig till studenter vid universitet och högskola samt till de som arbetar praktiskt med att förbättra kunskapsutbyte och lärande i organisationer. Den är särskilt relevant för de organisationer som upplever svårigheter med att människor inte hittar den kunskap de söker, eller där det är svårt att flytta kunskap från en plats till en annan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hållbart organisatoriskt lärande : åtta steg
  2. +
  3. Olydige ungen : läsebok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Olydige ungen : läsebok av Maud Simander (häftad).

Köp båda 2 för 455 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Theresia Olsson Neve

Bloggat om Hållbart organisatoriskt lärande : åtta steg