Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2013-09-11
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 10 mm
Vikt
419 g
SAB
Puh
ISBN
9789144093550

Grundläggande CAD och produktutveckling : konstruera med Autodeks Inventor Professional 2013

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-09-11

Slutsåld

Grundläggande CAD och produktutveckling ger en introduktion till CAD-programmet Inventor med fokus på hur användaren ska tänka vid konstruktion med CAD. Bokens CAD-del består av övningar där läsaren bygger modeller med utgångspunkt i legobitar, vilket både inspirerar och ger läsaren en bättre förståelse för konstruktionens geometriska förutsättningar.

Boken är indelad i två delar. Den första delen introducerar Inventor. När du genomfört övningarna har du tillräckliga kunskaper för att kunna arbeta vidare med egna idéer och produkter. Du kommer att kunna skapa solidmodeller, rendera bilder och filmer samt skapa ritningar och avancerade sammanställningar.

Den andra delen av boken ger dig metoder och processer för produktutveckling. Den innehåller omfattande checklistor och konstruktionstips som underlättar vid konstruktionsarbetet och även är till stor nytta för den mer erfarne konstruktören.

Boken vänder sig till personer som vill utvecklas inom konstruktion och CAD. Den lämpar sig väl som kurslitteratur på gymnasie- eller högskolenivå samt vid självinlärning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Grundläggande CAD och produktutveckling : konstruera med Autodeks Inventor Professional 2013. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra och koncis lärobok
    Janne_2015-10-29, 29 oktober 2015

    Helt ok. Trevlig bok i CAD som för ovanlighet finns på svenska. Lätt att med hjälp av boken lära sig använda Inventor. Pedagogiska steg för steg lektioner. En del bilder i boken är lite små, men i CAD och ritningsbranschen får man ju ibland ta fram förstoringsglaset när man granskar ritningar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna