Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
363
Utgivningsdatum
2013-10-29
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
230 x 160 x 20 mm
Vikt
519 g
SAB
Qbi,658.5
ISBN
9789144093741
Lean : processutveckling med fokus på kundvärde och effektiva flöden (häftad)

Lean : processutveckling med fokus på kundvärde och effektiva flöden

Häftad Svenska, 2013-10-29
407
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Lean är ett koncept som idag används globalt av företag och organisationer från nästan alla branscher. Inom bl a industri företag, tjänste företag, kommunala verksamheter, sjukvård och statliga organisationer har Lean i stor utsträckning kommit att bli det mest populära sättet att utveckla verksamheter och deras processer.

Lean handlar om att transformera en verksamhets processer utifrån det värde som skapas för de externa kunderna. Målet är att skapa hög kundtillfredsställelse samtidigt som den egna processen effektiviseras. Lean innebär en drastisk utveckling av den interna kulturen samt ett paradigmskifte gällande hur verksamhetens flöden och processer struktureras och drivs. Centralt i Lean är det ledarskap och det med arbetarskap som utövas i verksamheten.
Denna bok avser att ge läsaren förståelse för vad Lean är, hur de verktyg och metoder som tillämpas i Lean fungerar samt hur en verksamhet kan transformeras mot Lean på ett framgångsrikt sätt.

Bokens författare har mångårig erfarenhet gällande Lean och ständiga förbättringar, han har stöttat en mängd olika företag och organisationer i deras Lean-satsningar samt har bedrivit och lett forskning inom området vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lean : processutveckling med fokus på kundvärde och effektiva flöden
  2. +
  3. Kundfokus : skapa kundvärde och hållbara resultat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kundfokus : skapa kundvärde och hållbara resultat av Eva Bloch, Ada Elmgart (häftad).

Köp båda 2 för 737 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lean : processutveckling med fokus på kun...