Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2014-09-12
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
251 x 175 x 10 mm
Vikt
457 g
ISBN
9789144094083
Religionskunskap 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Om mening, värde och tro (häftad)

Religionskunskap 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Om mening, värde och tro

Häftad Svenska, 2014-09-12
370
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Religionskunskap 1- om mening, värde och tro behandlar utförligt och nyanserat olika perspektiv på mening och värde och etiska frågeställningar, liksom de stora religionerna och livsåskådningar som inte är religiösa.
För att kunna fundera över mening, värde och tro är det viktigt att se närmare på hur andra människor har tänkt och tyckt. Men minst lika viktigt är det att utifrån sina kunskaper försöka utveckla ett eget förhållningssätt till olika livsfrågor.

ELEVPAKET- DIGITALT LÄROMEDEL OCH TRYCKT BOK

Elevpaketet består av ett digitalt läromedel och en tryckt bok.

DIGITALT LÄROMEDEL

Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. Dessutom ingår fördjupande texter, kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, interaktiva uppgifter och Kort sagt - en förenklad version av alla kapitel, som stöd för elever med särskilda behov samt interaktiva uppgifter där eleverna kan arbeta med både sin förståelse av ämnesspecifika ord och lite större, sammanfattande uppgifter.


  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning


  • Faktafördjupningar


  • Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar


  • Förenklad version av varje kapitel (Kort sagt)


  • Interaktiva övningar


  • Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil.I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

Det digitala läromedlet aktiveras med koden som finns i boken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt

ELEVBOK

I Religionskunskap 1 - om mening, värde och tro presenteras en mångfald av föreställningar och frågor om mening, värde och tro utifrån olika infallsvinklar. Resonerande texter, konkreta exempel och engagerande uppgifter syftar till att inspirera eleverna att söka vidare, tänka efter, fundera på egen hand och tillsammans med andra.

Läromedlet finns även som digital elevlicens och digital klasslicens.

Religionskunskap 1 - om mening, värde och tro är en anpassad version av det mycket uppskattade läromedlet Lika och unika - om mening, värde och tro för religionskunskap 1 och 2.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Religionskunskap 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Om mening, värde och tro
  2. +
  3. Religionskunskap 1 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt - Om mening, värde och tro

De som köpt den här boken har ofta också köpt Religionskunskap 1 Lärarpaket - Digitalt + Tryc... av Olof Franck (Övrigt).

Köp båda 2 för 1845 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Olof Franck